Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 150 000 diplomával jó...

Nettó 150 000 diplomával jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 00:53
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
#29 akkor mègis hova menjek?Mit csináljak ha egyszer ez érdekel?Fizikához,matekhoz hülye vagyok mint a föld.Esélytelen hogy egy műszaki kart elvégezzek
2018. nov. 1. 14:18
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

Válaszd azt, ami érdekel!

Most lehet, hogy mérnök, informatikus stb. hiány van, de ez 10-15 év múlva lehet teljesen megváltozik, mivel mostanában mindenki ilyen szakot választ magának, mert sok pénzt lát benne.

Abban pedig nem leszel sikeres, amit nem szívvel és elhivatottságból csinálsz.

2018. nov. 1. 16:46
 33/40 anonim ***** válasza:
3%
A diploma semmit nem számít! Az csak egy kemény fedeles bizonyítvány! Nagyon sokszor semmit nem ér. A tudás, amit megszereztél az ér valamit. és te döntöd el, hogy az mennyit ér. Ha te egy normális ember vagy nem túl nagy igényekkel akkor elég a 150 nettó. Hát többféle személyikölcsön törlesztésre, provident, lakáshitel, autóhitel... nem elég.
2018. nov. 1. 19:06
 34/40 A kérdező kommentje:
Akkor mi a tökömet csináljak?Többet nem fogok kapni.Diploma nélkül meg kereshetnék 91 000 minimálbért
2018. nov. 2. 00:15
 35/40 anonim ***** válasza:

Milyen területen dolgoznál a közigazgatásban?

Most csak a kormánytisztviselőknél van egyelőre bértábla, de ez változni fog. Pl. állami tisztviselőknél sávos, tehát azért lehet többet keresni ha a munkáltatód úgy határozza meg a sávot, van ismerősöm járási hivatalnál, tehát nem központi szervnél, keres nettóban 280 körül nem Budapesten és 2-3 éves közszolgálati viszonya van talán.

2018. nov. 2. 09:44
 36/40 anonim ***** válasza:
0%

Én is azt mondom, hogy tanuld azt, amihez kedved van. Csak aztán utólag ne sírjál, hogy kevés a munkalehetőség meg alacsony a fizetés.

Különben ha mindenképpen a közigazgatásban akarsz dolgozni, akkor is jobban jársz egy jogi vagy közgazdaságtani diplomával.

2018. nov. 2. 09:59
 37/40 anonim válasza:
31%

A két kezemet összetenném diplomásként nettó 150-ért.

Van kettő diploma szakirámybna dolgozom lassan 20 éve és 120 a nettóm.

2018. dec. 12. 12:58
 38/40 anonim ***** válasza:
En gyarban melozom es 200-210 a nettom. Ennyire szarba nezik a diplomas tanult embereket?
2018. dec. 23. 12:46
 39/40 anonim ***** válasza:
#38-nak lehet hogy nem diplomát kellett volna szerezned, hanem elmenni villamosvezetőnek, vagy szakácsnak, vagy mentőápolónak. Rengeteg szakma van, nem feltétel a diploma, mert aki sokat tanul az -amikor kiteritik a ravatalon ugyanannyit fog érni mint a szakmunkás. Ja! Hogy te milliókat akarsz keresni 1 hónap alatt? Ehhez gátlástalan csaló tolvaly fideszes politikusnak kell lenned! Nekem az első fizum 9300 Ft volt '93-ban mint mechanikai műszerész.
2018. dec. 26. 17:38
 40/40 A kérdező kommentje:
Én egy ritka nagy balf@s vagyok,nem egy egyenes vonalat nem bírok meghúzni,totál kétbalkezes vagyok.Szakma tanulása nem való nekem.Mindent elcseszek,amihez vcsak hozzáérek
2018. dec. 26. 20:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!