21/40 anonim válasza:
Okés utolsó,de egy versenyképes diplomàval ne 150-t keressen már emberfia.
Nekem van ismerősöm projektvezető nincs diplomàja,IT tudàsa se sok,mégis jóval 400e felett keres 24 èves,mondom nincs diplomàja ès angolja társalgàsi csak.
Kezdő fejlesztő kolléga kap nettó 350e-t a gyakornokok 180-200 mindezt 20 órában.
22/40 anonim válasza:
persze semmi értelme tanulni elég a 8 általános is Mészáros is menynit keres vele...
23/40 anonim válasza:
Örülnék, ha ennyit kapnék valahol, pár hónapja még nettó 70-et kerestem közmunkában, amúgy végzettségemnek megfelelő helyen.
24/40 anonim válasza:
Abból kiindulva, hogy anno, majdnem 10 évvel ezelőtt, diploma nélkül 200 nettó volt a kezdőfizetésem (egy budapesti SSC-ben), nekem baromi kevésnek tűnik.
25/40 anonim válasza:
valószínűleg nem, nekem 14 évvel ezelőtt nettó 100-at ajánlottak (volna) a Trafóban bölcsész diplomával programszervezőként.
más kérdés, hogy nem is vettek fel :)
26/40 anonim válasza:
Persze, jó fizetés.
Pontosabban jó szar.
Az meg tök mindegy, hogy más még ennyit sem keres. Attól havi 150 ezer nem lesz jó fizetés. Ennyiből legfeljebb vegetálni tudsz, élni nem.
27/40 A kérdező kommentje:
Közigazgatási diploma.
2018. okt. 31. 19:15
28/40 A kérdező kommentje:
Erre fogok jelentkezni
2018. okt. 31. 19:17
29/40 anonim válasza:
Te nem olvasol híreket kérdező? Most fognak kivágni 9000 embert a közigazgatásból
30/40 anonim válasza:
Sok olyan munka van ahol nem nézik hova jelentkezik és milyen szakot végez el. Lehet ilyen helyen jobban jársz és többet fogsz keresni. Bár nem biztos hogy jó az irány amit most kinézel jelenlegi állás szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!