Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 150 000 diplomával jó...

Nettó 150 000 diplomával jó fizetésnek számít?

Figyelt kérdés

2018. okt. 31. 00:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
73%
Az Auchanba egy eladó, arufeltolto többet keres ettől. Akkor szerinted diplomával ez jó?
2018. okt. 31. 07:26
 12/40 anonim ***** válasza:
32%

Nem. Én ennyit (se) keresek, igaz otthon élek még (pályakezdő vagyok), de legalább nem 3 műszakban kell robotolnom egy fos gyárban és nem is túl megterhelő a munkám.

Viszonyítás és az igényszint kérdése az egész. Ahogy olvasom ezen az oldalon valakik 400 meg 500 ezer NETTÓ fizetést is kevésnek gondolnak, ilyenkor én majdnem lefordulok a székről...

2018. okt. 31. 07:52
 13/40 anonim ***** válasza:
64%

Kedves utolsó!

Amennyiben otthon élsz (diploma után vagy, most kezded az életet, azaz kb 23éves lehetsz, ha minden jól ment) az ennél kevesebb fizetésed nem kell albérletre/kajára költened. Jobb esetben fizetsz egy telefonszámlát, eljársz ise-oda.

Hogy gondolod, hány év múlva van esélyed megállni a saját lábadon ebből a pénzből, és elköltözni otthonról?

Nem bántásból, tényleg érdekel! Attól még, hogy te sem keresel jól, az nem azt jelenti, hogy ez egy JÓ pénz.

2018. okt. 31. 07:58
 14/40 anonim ***** válasza:
30%

Egyébként, én inkább pályakezdőként, otthon élve, úgy, hogy még a fenekem alá van tolva minden, keresnék olyan melót ami inkább megterhelő, de tudok alapozni a fizumból.

Mi értelme, hogy otthon élsz, a jövőre kéne koncentrálni de te megelégszel ennyi pénzzel mert legalább nem megterhelő?:D

2018. okt. 31. 08:00
 15/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem mindegy azért, hol... vidéken pár éve ilyen körül kerestem, igen jó fizetésnek számított (40+rezsi volt az albérlet). Budapesten szerintem ennek a duplájánál kezdődik a jó fizetés, de lehet, hogy inkább még feljebb.
2018. okt. 31. 08:35
 16/40 anonim ***** válasza:
57%

Nettó 400 ezer tényleg lof@x Budapesten.

Albérletre elmegy 90 ezer akkor is ha ketten lakunk, autóra is 50 átlagban (fenntartás, tankolás, amortizácó), és félre is akar tenni az ember havi 50 ezernél többet..

Ott tartunk hogy, egy két szobás panel a 13-ban 25 millió.

Számold ki mikor lesz belőle saját lakás.

2018. okt. 31. 09:45
 17/40 anonim ***** válasza:
77%
Bp-n villamosmérnökként keresek 330 nettót. Januárba végeztem.
2018. okt. 31. 09:48
 18/40 anonim ***** válasza:
21%

Diploma nélkül sem.

Boschban ráadásul akár Hatvanban,350-400 egy operátor fizetèse,èrettsègivel.

2018. okt. 31. 10:11
 19/40 anonim ***** válasza:
72%

Elsősorban nem mindegy, hogy milyen diplomával, mennyire keresett, mennyire vagy jó benne.

Másodsorban lehet, hogy kezdő fizetésnek kevés, de azt sokan elfelejtik, hogy sokkal gyorsabban nő a fizetés egy diplomás esetében idővel (ha versenyképes diplomáról van szó), miután gyakorlatot szerez, tapasztalatot gyűjt, előléptetik stb. mint egy olyan esetében, aki nem rendelkezik felsőfokú végzettséggel. Valóban, lehet, hogy bolti eladóként stb. megterhelő munkával többet keres az illető most mint egy kezdő diplomás, viszont a későbbiekben ez éppen megfordul.

A probléma sokszor ma inkább az, hogy ma már mindenki gyorsan akar meggazdagodni kevés energiabefektetéssel, ami nem feltétlen működik.

Nettó 150 valóban nem sok fizetés, bár nem tudom milyen diplomával rendelkezel, így nem lehet messze menő következtetést levonni, de a környezetemben én azt tapasztalom, hogy akinek van egy jó versenyképes diplomája nem él rosszul, ha már nem kezdő.

2018. okt. 31. 10:37
 20/40 anonim ***** válasza:
34%

Örülök,hogy nem csesztem el időt,pénzt,szellemi energiát a tovább tanulásra.

Szakmával érettségivel keresek átlag 420.000 Ft-ot.

2018. okt. 31. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!