Állásinterjú? Rákérdezzek, hogy van-e eredmény?
Figyelt kérdés
Voltam, és ott azt mondták 2 nap múlva visszajeleznek. Nem tették, bár 10 nap telt el. Megkérdezzem, hogy mi a helyzet?2018. okt. 29. 07:34
11/19 A kérdező kommentje:
okokok :(
2018. okt. 29. 09:19
12/19 anonim válasza:
Megkérdezheted, de sajnos ez nem nyert szinte biztos.
Bár engem interjúra hívtak be akkor mikor már volt munkahelyem máshol, addig húzták azt is.
13/19 anonim válasza:
Igen, ha úgy kérdezed meg, hogy érdeklődnél, az úgy jó.
14/19 anonim válasza:
Ha úgy jobb neked nyugodtan kérdezd meg. :) Sok szerencsét kívánok. Majd írd meg mi történt.
15/19 anonim válasza:
Valószínűleg volt 100 jelentkező, felvettek 1-et, és nincs arra idejük/emberük/kedvük, hogy a másik 99-nem írjanak, hogy: "Bocs, nem vettünk fel."
16/19 anonim válasza:
15#
Egy körlevél olyan nagy kérés lenne ha már megtisztelted az önéletrajzzal őket? Szerintem nem, csak simán letojják az embert...:(
17/19 anonim válasza:
Ha nem vettek fel, 10-ből 1 cég közli a jelentkezővel. A másik 9 nem fárad; ez egy íratlan dolog és ha rákérdezel, nagyon megdöbbennének, hogy nem esett le a tantusz. Olyan nincs, hogy valaki kell egy céghez, de baxnak felhívni. :D
18/19 anonim válasza:
16, a körlevél nagyon személytelen, akkor az lenne a gondja az embereknek, hogy miért intézik így el, miért nem tisztelnek meg egy személyre szóló levéllel.
19/19 anonim válasza:
18#
Lehet személytelen de legalább meg tudja az ember hogy ne reménykedjen...
Én őszintén tojok rá hogy van megfogalmazva, lényeg az hogy felvettek vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!