Állásinterjú? Rákérdezzek, hogy van-e eredmény?
Figyelt kérdés
Voltam, és ott azt mondták 2 nap múlva visszajeleznek. Nem tették, bár 10 nap telt el. Megkérdezzem, hogy mi a helyzet?2018. okt. 29. 07:34
1/19 anonim válasza:
99%, hogy már van eredmény. Buktad.
2/19 A kérdező kommentje:
akkor kérdezzem meg? e-mailben?
2018. okt. 29. 08:15
3/19 anonim válasza:
Nem kell. Jelentkezz a következő helyre!
4/19 anonim válasza:
Ez egy mocskosul útálatos dolog. De sajnos igaza lehet az első válaszolónak.
5/19 A kérdező kommentje:
érdekes, pedig az interjún úgy érzetem van esélyem... és mondták, hogy visszajeleznek- miért nem tették? nem tolakodó, ha rákérdezek?
2018. okt. 29. 08:27
6/19 anonim válasza:
Rákérdezhetsz, nem lesz belőle semmi. Max nem válaszolnak. Viszont ahogy mondták előttem is, jó lenne ha inkább a további álláskeresésre fordítanád az időd.
7/19 A kérdező kommentje:
Aj, szomorú vagyok. Akkor keresek tovább.
Köszönöm a válaszokat!
2018. okt. 29. 08:36
8/19 anonim válasza:
Velem volt olyan, hogy azt mondták, egy héten belül jelentkeznek, aztán valaki elment táppénzre, utána valaki szabadságra, és csak kb egy hónap után szóltak, hogy felvettek. Nem ez az általános persze, de sose lehet tudni. Pláne most a hosszúhétvégék körül sok helyen a fél cég szabin van. Ha rákérdezel, nem veszítesz semmit, de nagyon ne éld bele magad.
9/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hogy kérdezzek: érdeklődnék, hogy született-e döntés? így jó?
2018. okt. 29. 09:05
10/19 anonim válasza:
Értsétek már meg: ha valakit tényleg fel akarnak venni akkor minél gyorsabban visszajeleznek neki. Ahonnan nem hívnak ott te sem akarnál dolgozni a saját érdekedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!