Ha megveszem a BIG4-es állásinterjúkra felkészítő könyvet, akkor valószínű, hogy fel fognak venni?
2018. okt. 28. 08:57
1/6 anonim válasza:
Dehogy biztos, attól, hogy láttál pár sablon kérdést és választ. A kiállásodon, megjelenéseden, tudásodon semmit nem javít, pedig ezek ugyan olyan fontosak. Nézegesd meg professionon, ott is vannak jótanácsok, de engem eddig minden sablon hülyeség nélkül vettek fel mindenhová, elmondtam, amit valójában gondolok és kész. Sőt, sokszor mondták, hogy vééégre nem az ezredik sablon önéletrajz meg motivációs levél, hanem saját gondolatok, az enyémet olvasták végig egyedül a jelentkezők közül. Azóta is ott dolgozom.
2/6 anonim válasza:
Nem teljesen értem minek könyv. Kb. lasszóval fogják az embereket annyira nincs senki, és annyira nagy a fluktuáció.
3/6 anonim válasza:
Add önmagad és kész. Nincsenek véletlenek. Oda kerülsz majd ahol lenned kell és kész. Nem kell túlspirázni.
4/6 A kérdező kommentje:
#3: Látod ezért Orbán Magyarország miniszterelnöke.
2018. okt. 30. 08:04
5/6 anonim válasza:
Remélem ez csak egy erőltetett trollkodás volt
6/6 anonim válasza:
Ezek a könyvek egy embernek jók: a szerzőnek :-))) Ezek a nagy tanácsadócégek szeretszét vannak a világon, mindenhol más a munkaerőpiac, mások a kérdések, interjúmodszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!