Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennél ha 600 ezer forinto...

Mit tennél ha 600 ezer forintod elment volna állásinterjúkra való utazásra de nem vettek volna fel sehova?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 11:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Kirúgnám a sofőrt, nem bérelném tovább a limuzint és tömegközlekedéssel járnék állásinterjúkra.
2016. nov. 19. 12:09
 2/32 anonim ***** válasza:
85%

Eleve nem csesztem volna el 600k-t állásinterjúkra.

De azon kívül hogy siratod a pénzt sokat nem tehetsz.

2016. nov. 19. 12:09
 3/32 anonim ***** válasza:
91%

váltani kell.

skype-interjúk a mai világban. ne viccelj már, én egy fillért nem költenék erre, ezért van net, a CV is megy scannelve és kész.

2016. nov. 19. 12:21
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
Te az 50+ interjús jogászlány vagy? :)
2016. nov. 19. 12:32
 5/32 anonim ***** válasza:
87%
Te repülővel jársz állásinterjúra? 600 rugó?
2016. nov. 19. 12:49
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
4-es, tuti, hogy Ő az - már régen kesergett itt :D
2016. nov. 19. 12:51
 7/32 anonim ***** válasza:
91%
Egyik munkanélküli ismerösöm, arra ment el össze sporolt pénze:bérlet,bkv jegyek,vonat jegyre hogy eljusson állás interjúra. De persze nem vették fel. Elfogyott a pénze ,azt biciklivel járt, állásinterjúkra. Végül bicikli is tönkre ment.Nem tudom, azóta mi lett vele.
2016. nov. 19. 13:09
 8/32 anonim ***** válasza:
28%
Én bemennék a legközelebbi munkaügyi központba és elmondanám hogy mi a problémám. 100% hogy segítenek, ha más nem, adnak közmunkát.
2016. nov. 19. 13:26
 9/32 anonim ***** válasza:
30%
Ja és kívánom mindegyik rosszindulatú válaszolónak hogy ők is kerüljenek hasonló helyzetbe. Mindennél árulkodóbb dolog egy ember személyéről az hogyan bánik, hogyan nyilatkozik a nála rosszabb helyzetben lévő emberekről. Őszintén meg lennék lepve ha ezen válaszok mögött sikeres, boldog emberek állnának, valószínűleg pont az ellenkező az igaz, és jobban esik nekik belerúgni valakibe névtelenül, minden következmény nélkül.
2016. nov. 19. 13:29
 10/32 anonim ***** válasza:
92%

9-es, nem ismered az előzményeket: van itt egy jogász lány, aki számtalan kérdést feltett már, nagyon sok hasznos tanácsot kapott. Jómagam is nemegyszer komolyan foglalkoztam a problémájával, próbáltunk segíteni, de ahelyett, hogy bármit is megfogadott volna belőle, csak itt siránkozott továbbra is. Tudod, segíteni annak lehet, aki hagyja... (6-os vagyok)

Amúgy meg, ha regisztrált munkanélküli a kérdező, akkor van valami olyan, hogy az inerjúra való utazás költségét térítik- de ennek a munkaügyi központnál lenne érdemes utánakérdezni

2016. nov. 19. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!