Ha lenne kb 20 millió forintod és mezőgazdaságba kellene befektetned, mire költenéd?
Megpályáztam a 2014-es Fiatal Gazdát, ki tudja, még megnyerem. Szakirányú végzettségem is van és dolgoztam mezőgazdaságban, tehát értek valamennyit a dolgokhoz.
Ti ha megnyernétek, mire költenétek?
Azt akarod mondani, hogy beadtál egy pályázatot, melyben se pénzügyi terv, sem egy ár nem került bele, sem az hogy hány EUME növényt és állatot akarsz venni?
Nem nyered meg, ugyanis kibontás után a szemétbe kerül, már ha a borítékot jól címkézted fel.
Utána kivágják a szemétbe, hiszen a pályázatban már beleírtad mire is akarod költeni a pénzt. Másra nem költheted.
Amúgy TÉSZ tag vagy?
Én nem mondtam, hogy nem tudom, mire akarom költeni. Természetesen TÉSZ tag vagyok, a pályázat pedig annak rendje és módja szerint be lett adva, családban van pályázatíró. Van üzemterv és minden normálisan le van vezetve, utolsó centig hogy hol venném a takarmányt, stb.
Ennyire nem vagyok zizi :)
Arra voltam kíváncsi, hogy TI mire költenétek?
Én állattartásban illetve gyümölcsösben gondolkodom.
ARRA, AMIRE BEADTAM AZT A K_RVA PÁLYÁZATOT!
Miért nem a mezőgazdász fórumra mész fel, ott értelmesebb választ is kaphatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!