Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit tennél ha 600 ezer forinto...

Mit tennél ha 600 ezer forintod elment volna állásinterjúkra való utazásra de nem vettek volna fel sehova?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 11:57
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
21%

Normalis emberrel ilyen nem fordulhat elo.

A kerdeseidbol is latszik, hogy gyok 2 az intelligenciad, ha egyaltalan igaz a kerdes. Ha nem, akkor csak egy bena troll vagy, legyel kreativabb.

2016. nov. 19. 17:48
 22/32 anonim ***** válasza:
77%

főbekénelőni

by gabriella

2016. nov. 19. 23:06
 23/32 A kérdező kommentje:
Még 200 ezernél se tartok. Csak elméleti jellegű kérdés volt.
2016. nov. 19. 23:17
 24/32 anonim ***** válasza:
71%
Sok értelme volt akkor a kérdésnek.:D
2016. nov. 19. 23:54
 25/32 anonim ***** válasza:
10%

20.: A kutatóközpontra a Richter azt mondta, hogy irreleváns a megadott kutatási terv, amiben alap gyógyszerkutatási tervek is vannak! Egyszerűen nem érdekli őket, megváltozott a K/F trend a világban! Sebaj, az ELI várja a nagy "fogást", hogy majd ráharapnak a témáikra, de valójában, csak újabb EU pénzek mennek majd le a "Tiszába". Sebaj, több prof istennek képzelheti magát és örülhet az innovációjának. Nekik jó lesz, kérdés, eddig nem volt elég jó az egyetemi infrastruktúrára alapozott magán Kft-ikkel?

Miért írsz ide, ha smafu ipari kapcsolataid vannak?

2016. nov. 20. 12:34
 26/32 anonim ***** válasza:
75%
Keress belföldi állást, nehéz elképzelnem hogy valaki ilyen sokat költene munkakeresésre belföldön.
2016. nov. 23. 13:40
 27/32 zolo ***** válasza:
75%
Én sem értem, hogy mehetett el 600 000 ft. útiköltségre? Feltételezem nem Magyarországon kerestél munkát. Az is szóba jöhet nem csak útiköltség volt. Előfordul, hogy közvetítők kérnek pénzt és utána csak hasznavehetetlen címeket adnak. Ezt albérlet közvetítésnél is eljátsszák vagyis közönséges csalók. Azt nem írja a kérdező hol lakik illetve hol keres munkát és milyen területen szeretne elhelyezkedni. Azt én sem hiszem el hogy nagyobb városokban ne találjon munkát magának az aki tényleg szeretne dolgozni. Jelenleg kb. 500 000 -800 000 közötti magyar munkavállaló külföldön dolgozik. Ezért valóban nagy hiány van jó szakemberekből itthon. Valaki nem talál a végzettségének megfelelő munkát, akkor mást is elvállalhat amihez egy kicsit is ért. Akinek ennyi pénze volt az feltételezem jó helyen dolgozott ez előtt, ha ennyit tudott spórolni. Itt valami nagyon nem kerek az biztos.
2016. nov. 23. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
A kérdező már leírta, hogy csak kitalálta a 600 ezret.
2016. nov. 23. 14:46
 29/32 anonim válasza:
Pusztán csak elméletileg: milyen területen és hol keresne munkát, egy milyen végzettségű és hol élő szakember?
2016. nov. 25. 08:24
 30/32 Groska Zoltán válasza:
75%

Nekem többe volt. A megnyert munkaügyi perem 3,5 évig tartott. Ezalatt 2000 pályázatot adtam be, 534 visszajelzésből 96 tesztírás, felvételi, személyes találkozás született és 4 konkrét állás amit szerződés kötés, munkába állás előtt mondtak vissza. / A perelt munkáltatóm mindig "eláztatott". Az ítélet következményeként menesztették a teljes menedzsmentet, az új sem sokáig bírta. Végelszámolták. /

A 2000. pályázat után feladtam, azóta nem munkaviszonyt keresek, hanem konkrét fizetős munkákat. A megnyert perből rendeztem az adósságaimat és azóta változó életszínvonalon "éldegélek".

58 évesként, több hiányszakmával a jég hátán is megélek.

Most regisztrált álláskeresőként, - ami feltétele a szociális szövetkezeti tagsági jogviszonynak, - már hidegen hagynak a sírámok a hiányzó szakmunkásokról.

Kellenék, de a képességeimet nem fizetnék meg, hiába vagyok képes a munkabérem sokszorosát kitermelni. Általános tapasztalatom, hogy a kiemelkedő képességű munkavállalókat a mostani rendszer nem ismeri fel/el és kiveti magából!

2016. nov. 26. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!