Mit tennél ha 600 ezer forintod elment volna állásinterjúkra való utazásra de nem vettek volna fel sehova?
Normalis emberrel ilyen nem fordulhat elo.
A kerdeseidbol is latszik, hogy gyok 2 az intelligenciad, ha egyaltalan igaz a kerdes. Ha nem, akkor csak egy bena troll vagy, legyel kreativabb.
20.: A kutatóközpontra a Richter azt mondta, hogy irreleváns a megadott kutatási terv, amiben alap gyógyszerkutatási tervek is vannak! Egyszerűen nem érdekli őket, megváltozott a K/F trend a világban! Sebaj, az ELI várja a nagy "fogást", hogy majd ráharapnak a témáikra, de valójában, csak újabb EU pénzek mennek majd le a "Tiszába". Sebaj, több prof istennek képzelheti magát és örülhet az innovációjának. Nekik jó lesz, kérdés, eddig nem volt elég jó az egyetemi infrastruktúrára alapozott magán Kft-ikkel?
Miért írsz ide, ha smafu ipari kapcsolataid vannak?
Nekem többe volt. A megnyert munkaügyi perem 3,5 évig tartott. Ezalatt 2000 pályázatot adtam be, 534 visszajelzésből 96 tesztírás, felvételi, személyes találkozás született és 4 konkrét állás amit szerződés kötés, munkába állás előtt mondtak vissza. / A perelt munkáltatóm mindig "eláztatott". Az ítélet következményeként menesztették a teljes menedzsmentet, az új sem sokáig bírta. Végelszámolták. /
A 2000. pályázat után feladtam, azóta nem munkaviszonyt keresek, hanem konkrét fizetős munkákat. A megnyert perből rendeztem az adósságaimat és azóta változó életszínvonalon "éldegélek".
58 évesként, több hiányszakmával a jég hátán is megélek.
Most regisztrált álláskeresőként, - ami feltétele a szociális szövetkezeti tagsági jogviszonynak, - már hidegen hagynak a sírámok a hiányzó szakmunkásokról.
Kellenék, de a képességeimet nem fizetnék meg, hiába vagyok képes a munkabérem sokszorosát kitermelni. Általános tapasztalatom, hogy a kiemelkedő képességű munkavállalókat a mostani rendszer nem ismeri fel/el és kiveti magából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!