Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a nettó fizetésed?

Mennyi a nettó fizetésed?

Figyelt kérdés

Mivel anonim oldal, nem a zsebekben turkálok.

Elsősorban a szakmunkás és középfokú végzettséggel rendelkezők nettó havi bérei érdekelnének, főkén Budapesti viszonylatban.

2018. okt. 26. 14:04
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Gondoltam úgy, hogy a kézhez kapott havi nettó. Ezt is csak felmérésképpen, mert állást keresek és valahogy szeretném belőni a fizetési igényemet, meg amúgy is érdekel a nagy magyar valóság.

Amit eddig tapasztalok :

A középfok és alapfokú képzettség között eltörpült a határ, egy OKJ-s szakmával kereshetsz annyit, mint egy középfokú végzettséggel. 160-200e kézhez kapható nettóról beszélek.

A 200e feletti fizetés ritka, 220e-es bérigénynél már csuklanak a munkáltatók.

200e bruttó alatt embert nem igen találnak, ezt hangsúlyozzák is a munkáltatók, hogy nem csodálkoznak, ha felállsz és elköszönsz.

A nagy szakadék akkor a diplománál kezdődik, itt ahogy láttam már azért nem ritka a br400-es fizetés.

Vannak kivételek, siker szakmák pl könyvelő, itt nem ritka a nettó! 400e-es fizetés, vagy a programozók, határ a csillagos ég. Tanárokat, állami szférát szándékosan nem említettem.

2018. okt. 29. 16:17
 12/15 A kérdező kommentje:
Ja, ez mind Budapesti viszonylat.
2018. okt. 29. 16:18
 13/15 anonim ***** válasza:
125 ezer NETTÓ közszféra... ez reális, utána lehet nézni.
2018. nov. 6. 12:57
 14/15 anonim ***** válasza:
OKJ végzettseggel, folyamatában lévő egyetemmel(levelező), 3 év tapasztalattal 270 nettó +30 ezer cafeteria budapesti multinál, gyakorlatilag call center, hivatalosan fuvarszervező. :)
2018. dec. 3. 18:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyakorin 1-1.5 millió nettóra felkamuzva, valóságban 800.000-900.000. De én évek óta vállalkozó vagyok és nagyon hajtok, ha nem így lenne, nem keresnék ennyit.
2018. dec. 3. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!