Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Azért dolgoztam a diplomámért...

Azért dolgoztam a diplomámért annyit, hogy most ápolóként, műtősegédként vagy bölcsődei-óvodai gyermekfelügyelői, gondozói munkakörökre csoportosítsanak át?

Figyelt kérdés
[link]

2018. okt. 10. 16:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó: lent a megyékben csak végrehajtás van, döntés nincs. Mindent a központ irányít = Budapest. Az egy napnak örülj, van aki heteket, hónapokat akár éveket!! vár.
2018. okt. 10. 20:23
 12/16 A kérdező kommentje:

"Ki mondta, hogy téged fognak kirúgni? Gondolom ha hasznos dolgot csinálsz, és jó munkaerő vagy, megbecsülnek, és lesz helyed továbbra is."

Szerinted ezt ekkora létszámleépítésnél lehetséges figyelembe venni?

Elárulom, hogy találomra fogják kirakni az embereket, valószínüleg az újaknak (mint nekem) nincs sok esélye.

Amúgy tényleg vicc néha a tempó, de Te sem tudnál gyorsabban dolgozni 90-es években gyártott számítógéppel...

Aki szerint ez meg büfészak, a szerint biztosan a jog is az... Nem érdekel egy ilyen korlátolt ember véleménye.

2018. okt. 10. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen döntés nincs? Helyben hoznak határozatot adóügyben, egpénztári ügyekben... csak hülyék hozzá.
2018. okt. 10. 20:31
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, melyik hivatalnál vagy? Próbaidő lejárt? Hivatalosan kommunikálnak valamit a vezetőitek? Tényleg érdekel, mert durva, hogy senki nem tud semmit...
2018. okt. 10. 20:35
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Attól, hogy vergődsz nem lesz jobb a helyzet. Az öreget és a frisseket valószínűleg kirúgják. A NAV-nál is gáz van, ott is átcsoportosítanak ezerrel, persze így is létszámhiány van, de onnan is küldenek embert, illetve ha nyugdíjba megy valaki nem pótolnak a helyére embert.

Amúgy van olyan, hogy újra kell terveznie az embernek. Egy ismerősöm is még a régi rendszerben egy TSZ-nél dologzott irodai munkakörben, aztán mikor megszűntek a TSZ-ek, kénytelen volt újratervezni és új szakmát tanulni, abban elhelyezkedni. Nem kötelező ápolónak menni, viszont gondolkodj el mi az ami piacképes és viszonylag hamar kitanulható.

2018. okt. 10. 20:42
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nem azzal van gond, hogy racionalizálnak, hanem azzal, hogy nagy valószínűséggel nem azoknak kell távozniuk, akik semmit nem csinálnak, hanem azoknak, akik érdemi munkát végeznek.

A mi osztályunkon "behalás" van, konkrétan belefulladunk az ügyekbe. Arról már leszoktam, hogy hazavigyem őket, mert úgy is reménytelen utolérni magunkat.

Viszont azon mindig megdöbbenek, hogy más osztályokon ráérnek kávézni, órákat teázni. Mi sokszor az evésről is megfeledkezünk, annyira tesszük a dolgunkat.

Majd figyeld meg, ők maradnak, mi megyünk...

2018. okt. 11. 05:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!