Azért dolgoztam a diplomámért annyit, hogy most ápolóként, műtősegédként vagy bölcsődei-óvodai gyermekfelügyelői, gondozói munkakörökre csoportosítsanak át?
Ki mondta, hogy téged fognak kirúgni? Gondolom ha hasznos dolgot csinálsz, és jó munkaerő vagy, megbecsülnek, és lesz helyed továbbra is.
Ellenben a közigazgatásban tényleg hihetetlenül sok felesleges ember van, akik nem dolgoznak hatékonyan, az általuk előállított haszon kb. 0, de azért ott vannak papírt tologatni. Mindeközben meg a közigazgatásról mindenkinek az a véleménye, hogy lassú, és tortúra bármit is elintézni, szóval bizonyos területekre egészen biztosan kéne még plusz ember, de elsősorban racionalizálásra van szükség. Én hallottam olyat, hogy egy minisztériumban egy főosztályon 1 teljes hétig, napi 9-10 órában kb. 20 ember azon dolgozott, hogy a nyilvántartásukban lévő cégeket egyeztették a cégnyilvántartással, és mindegyik cégnek kiállítottak erről egy sablon határozatot, azt borítékolgatták meg adminisztrálgatták. Most erre mi szükség van?
Gondolom ha hasznos dolgot csinálsz, és jó munkaerő vagy, megbecsülnek, és lesz helyed továbbra is.
Nem, sajnos nem így van jó ideje. Nekem a helyi OEP-re, önkormira van rálátásom, tragédia. Rendre fellebezem az elutasított ellátásokat, a főváros megítéli, itt megyei szinten csak haverok dolgoznak lassan... önkormi adóosztály alapvető kérdésre nem tud válaszolni, kér egy napot???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!