Munkaközvetítő által hirdetett külföldi munkáknál a szállás körülmények milyenek szoktak lenni?
Szokott lenni lehetőség arra hogy egyedül lakj egy szobában?
Mik a tapasztalataitok?
(Ausztria, Németország)
Munkásszállóra kerül az ember, egy olyan szobába ahol 2-8 ember szokott lenni. Együtt fogsz élni, minden nemzetséggel: lengyel, román, szerb, ukrán, bolgár stb...
Konyha, mosdó, étkező az minden közös. Nincsen magánszférád! Ezenkívül sok lopás, és különböző nézeteltérések.
1 hónap után otthagytam, haza jöttem magyarba, és rá 6 hónapnyira mentem vissza németbe, ugyan ahhoz a céghez, csak albérletbe.
Az első írta jól, teljesen változó, leginkább attól függ, hogy milyen állásra vettek fel.
Ha Hermes/Gls/Dpd futár, gyári betanított munka, vágóhídi munka vagy ezekhez hasonló, akkor nagyon nagy eséllyel olyan szállás kapsz, mint amit a második leírt.
Szállodai szezonmunkánánál leginkább a saját szoba jellemző, akár saját fürdőszobával/WC-vel, de néha csak közös van. Attól is függ, hogy a szálloda hány csillagos.
Szakmunkánál, hegesztő, villanyszerelő, festő stb.. minimum saját szoba, esetleg saját albit vagy többszemélyes albérlet.
Milyen állást pályáztál meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!