Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaközvetítő által hirdetett...

Munkaközvetítő által hirdetett külföldi munkáknál a szállás körülmények milyenek szoktak lenni?

Figyelt kérdés

Szokott lenni lehetőség arra hogy egyedül lakj egy szobában?

Mik a tapasztalataitok?

(Ausztria, Németország)

jan. 5. 11:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen változó, de az egyágyas elhelyezés ritka.
jan. 5. 12:09
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Munkásszállóra kerül az ember, egy olyan szobába ahol 2-8 ember szokott lenni. Együtt fogsz élni, minden nemzetséggel: lengyel, román, szerb, ukrán, bolgár stb...

Konyha, mosdó, étkező az minden közös. Nincsen magánszférád! Ezenkívül sok lopás, és különböző nézeteltérések.

1 hónap után otthagytam, haza jöttem magyarba, és rá 6 hónapnyira mentem vissza németbe, ugyan ahhoz a céghez, csak albérletbe.

jan. 5. 12:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első írta jól, teljesen változó, leginkább attól függ, hogy milyen állásra vettek fel.

Ha Hermes/Gls/Dpd futár, gyári betanított munka, vágóhídi munka vagy ezekhez hasonló, akkor nagyon nagy eséllyel olyan szállás kapsz, mint amit a második leírt.

Szállodai szezonmunkánánál leginkább a saját szoba jellemző, akár saját fürdőszobával/WC-vel, de néha csak közös van. Attól is függ, hogy a szálloda hány csillagos.

Szakmunkánál, hegesztő, villanyszerelő, festő stb.. minimum saját szoba, esetleg saját albit vagy többszemélyes albérlet.

Milyen állást pályáztál meg?

jan. 5. 17:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem munkaközvetítővel mentem, de:

1. Hotel Ausztria

Mindenkinek volt külön szobája, aranyos spanyolokkal laktam együtt, a konyha, fürdő közös volt. A szoba nem volt rossz, csak büdös volt mikor megérkeztem az ágyneműm. Dohányszagú. Úgyhogy ki kellett mosnom. A mosásnál 1-2 eurót kellett bedobálni. Sokszor büdös volt, nem tudom hogy a dohányszag, vagy szívott valaki valami füvet.

2. Hotel Ausztria

Sajnos nem volt külön szoba, egy sötét lyukba raktak be egy honfitársammal.

3. Hotel Németország

Rendes komfortos lakás, tisztaság, napfény!

jan. 8. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!