Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi az, amit nem szeghet meg a...

Mi az, amit nem szeghet meg a munkáltató?

Figyelt kérdés

Nos,hol is kezdjem..

A munkahelyemen semmi sem jogszabályok szerint megy.

A dolog addig fajult,hogy elmentem egy ügyvédhez,aki azt mondta,ha egyenlőre nincs más munkahely,ahol el tudnék helyezkedni maradjak és egy füzetbe gyűjtsem az ellene szóló dolgpkat,amik bizonyíthatók. Leírnám kb.mik vannak és ha valaki segítene hogyan is szedjem pontokba,valamint eszébe jutna valami nagyon megköszönném.

Tehát..

Leltár

Sem a munkaszerződésben,sem sehol nem írtunk alá soha leltármegállapodást,a fizetésemből még is hasraütésszerűen levpn,mondván a leltárhiány 4.5 millió. Erről mi semmit nem láthatunk sem kezdőkészlet mennyi,se semmit.

Csak jön a telefon,a hiányotok ennyi,a levpnás ennyi..

Fizetés

A fizetésem 91 000 ft

4órában vagyok bejelentve

10et dolgozom és heti 6 napot.

Szabadnap HAVI 2 nap.

Jutalék

A jutaléknak viccesen nevezhető sz.rság úgy működik,hogy minden hó 15.én kapol kb.10 000ftot ,de van,hogy kevesebbet..ez is attól függ az ember lánya hogy viselkedik,mekkora a pofája,mennyi a gázszámla,klíma mennyit fogyaszt,mennyinfelete pénzt csinálok stb.

Fekete pénz

Ez magyarán azt jelenti ,hogy arra kötelez ne adjak blokkot,csak ha nagyon muszáj,hisz ha a p.gépbe sok van beütve a fizetés szintén levesebb

Lejárt cuccok

Sokszor már lejárt terméket hoz ide,hogy mossuk le és adjuk el eredeto áron.

Ha a termék itt jár le,akkor szintén.

Vagy ha már agyonra lejárt ,akkor valamivel olcsóbban.

A pénztár feletto kamerát egyszercsak egy reggelre virradóan kicserélte,megkérdeztünk egy hozzáértőt,aki beogazolta amire gondoltunk,a kamera hangot rögzít.

Jelenléti ív

Ezt is hamisan kell vezetnünk.Kötelezett minket az aláírására.

Az ügyvéd azt mondta lépjek mihamarabb,egyenlőre ezen vádak alapján megfogalmaz nekem egy összeget levélben a főmök felé,ha ezt nem fizeti ki megyünk a bíróságra.

Ti mit tennétek????

2018. okt. 8. 15:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Az első levonáskor felmondtam volna, és már akkor mentem volna munkaügyi bíróságra.

Mert nem vonhat a fizetésedből KIZÁRÓLAG bírósági végzés alapján, meg ha hozzájárulsz.

De ha te ennyire mazochista vagy, maradj még...

2018. okt. 8. 15:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Felmondok mindenképp. De szeretnék összeszedni a gondolataim. Gondoltam hátha jön pár válasz,hogy ki mit tenne,vagy pár gondolat még mi az amivel csőbehúzhatnam
2018. okt. 8. 16:14
 3/8 anonim ***** válasza:

a leírásod alapján simán az ÁNTSZ-nél is tehetsz egy anonim bejelentést. akkor meg bezárják a boltot egy időre és büntit kap a tulaj. egy ilyen után már a munkaügyi bíróságon is valószínűleg könnyebb dolgod lesz, mert tudják, hogy itt büdös valami (konkrétan).

viszont ugye addig se lesz munkád, meg egy stresszes pereskedés elé nézel. de remélem úgy ítéled majd, hogy megéri, mert rohadjon meg az ilyen munkáltató.

2018. okt. 8. 16:49
 4/8 anonim ***** válasza:
az ügyvéded vagy nem létezik, vagy hülye a szakmájához.
2018. okt. 8. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
senkinek nem tűnik fel hogy a munkaügyis szokásos napi egymenése? Legalább megtudtuk hogy az munkajogból is segghülye a mi kis trollunk.
2018. okt. 8. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvéded hol vette a diplomáját? Csak mert ekkora ökörsséget ügyvéd nem tanácsolhatott
2018. okt. 8. 19:45
 7/8 A kérdező kommentje:

De most miért lennék troll?

Azért jöttem ide hátha valaki tud segíteni,nem pedig azért,mert unatkozom!!

Az ügyvédhez azért mentem,mert nem tűrök tovább,a munkát keresem,de míg más nincs nem tudom otthagyni ezt.

Az ügyvéd létezése nem tudom miért ilyen hihetetlen,nekem ezt mondta. Hogyha úgy döntök ő ír neki egy levelet,amiben meghatároz egy összeget és leírja ezeket a vétségeket neki.

Ha nem fizeti ki az összeget akkor megyünk a munkaügyi bíróságra pereskedni.

Lehet h.lye vagyok a munkajoghoz,de aki ismeretlenül leh.lyéz meg trolloz másokat,mert nincs jobb dolga,azok inkább mellőzzenek.

2018. okt. 9. 08:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Hogy te nem értesz hozzá, az egy dolog. De az ügyvéd se.

Mire fel akarsz pénzt? Aláírtad a jelenlétit, tehát bér nem jár több.

Pénzt akarsz, mert csal? Zsarolásra biztat az ügyvéd???

2018. okt. 9. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!