Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a takarítónő 4 órára kap...

Ha a takarítónő 4 órára kap 70. 000-et én meg 8 órás teljes állásra 120. 000-et akkor a cég a takarítónő munkáját többre értékeli mint az enyémet?

Figyelt kérdés

Az órabérek ugye

- takarítónő 875 HUF

- én 750 HUF

Miért kérdés ez? Mert a takarítónő zéró felelősséggel és szaktudással dolgozik, semmit se kérnek tőle csak 8 elemit. És kap 875 a kezébe /ó.

Én meg szakoktató vagyok teljes állásban, felelősséggel, naprakészen ismerjen az oktatott területet is, a jogszabályi környezetet is, dokumentáljak adminisztráljak, okatatási anygaokat állítsak össze persze otthon munkaidőn kívül hiszen benn erre se idő se feltételek nincsenek-és ezért 750 HUF/ó.

Tehát a munkám nem ér annyit az intézménynek (okt intézmény, szakképzési centrum) mint egy takarítónőé???

2018. szept. 29. 09:49
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

" Bármikor beállhatnék közéjük"

Dehogy állhatnál. Egy napot ki nem bírnál.

Fizikailag (se).

2018. szept. 29. 13:08
 22/38 anonim ***** válasza:
Igaz hogy a takarító munka jóval nehezebb és bonyolultabb valamint több észt igényel mint a tied. De szerintem ha nagyon odateszed magad és tanulsz egy 4-5ev alatt neked is sikerülhet
2018. szept. 29. 13:12
 23/38 A kérdező kommentje:
Jó jó... tudod a trollkodásnak az LENNE a lényege hogy ne ordítson róla h trollkodás... mert ha mér egy mondatból ordít akkor minek az egész.
2018. szept. 29. 14:38
 24/38 anonim ***** válasza:
Nem trollkodik csak próbálok egy szerencsétlennek segíteni hogy ne adja fel az almat
2018. szept. 29. 15:06
 25/38 A kérdező kommentje:
Ühüm.
2018. szept. 29. 15:08
 26/38 anonim ***** válasza:
90%
Figyu tudom hogy most kilátástalan a helyzeted, de tényleg ha 5-6 évet odateszed magad, tanulsz, akkor szerintem simán meglesz neked is 875 forintos oraber, tudom hogy nehéz neked, de menni fog, leszel még takarító, ne add fel! Hajrá!
2018. szept. 29. 15:12
 27/38 A kérdező kommentje:

nem takarítanám más szarát akkor se ha 875 helyett 8750 lenne az órabér. csak felvetettem az érdekességet hogy minek tulajdonítunk értéket a mai világban? Tudás tanulás képzés szakma.

És akkor itt vagyok én (egyetem miylen olyan kieg képzés tanfolyam) és ott van egy 8 elemis aki a nevét jó ha le tudja írni.

És ki kap többet? Ő.

Ésd a tudás és tanulás képzés értéke hogyna mutatkozik meg? mert anyagiakban sehogy.

mondjuk az is érték, hogy ő más szarát pucolja én meg nem. az se mindegy.

2018. szept. 29. 15:18
 28/38 anonim ***** válasza:
90%

"Ésd a tudás és tanulás képzés értéke hogyna mutatkozik meg? mert anyagiakban sehogy."

Nem mindegy, hogy mit tanulsz, és azt milyen szinten műveled. ;)

2018. szept. 29. 15:34
 29/38 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem mész ki a versenyszférába?
2018. szept. 29. 15:36
 30/38 anonim ***** válasza:
Egy takarító tudása alsó hangon dupláját éri a te "tudásod a"
2018. szept. 29. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!