Ha a takarítónő 4 órára kap 70. 000-et én meg 8 órás teljes állásra 120. 000-et akkor a cég a takarítónő munkáját többre értékeli mint az enyémet?
Az órabérek ugye
- takarítónő 875 HUF
- én 750 HUF
Miért kérdés ez? Mert a takarítónő zéró felelősséggel és szaktudással dolgozik, semmit se kérnek tőle csak 8 elemit. És kap 875 a kezébe /ó.
Én meg szakoktató vagyok teljes állásban, felelősséggel, naprakészen ismerjen az oktatott területet is, a jogszabályi környezetet is, dokumentáljak adminisztráljak, okatatási anygaokat állítsak össze persze otthon munkaidőn kívül hiszen benn erre se idő se feltételek nincsenek-és ezért 750 HUF/ó.
Tehát a munkám nem ér annyit az intézménynek (okt intézmény, szakképzési centrum) mint egy takarítónőé???
" Bármikor beállhatnék közéjük"
Dehogy állhatnál. Egy napot ki nem bírnál.
Fizikailag (se).
nem takarítanám más szarát akkor se ha 875 helyett 8750 lenne az órabér. csak felvetettem az érdekességet hogy minek tulajdonítunk értéket a mai világban? Tudás tanulás képzés szakma.
És akkor itt vagyok én (egyetem miylen olyan kieg képzés tanfolyam) és ott van egy 8 elemis aki a nevét jó ha le tudja írni.
És ki kap többet? Ő.
Ésd a tudás és tanulás képzés értéke hogyna mutatkozik meg? mert anyagiakban sehogy.
mondjuk az is érték, hogy ő más szarát pucolja én meg nem. az se mindegy.
"Ésd a tudás és tanulás képzés értéke hogyna mutatkozik meg? mert anyagiakban sehogy."
Nem mindegy, hogy mit tanulsz, és azt milyen szinten műveled. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!