Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a takarítónő 4 órára kap...

Ha a takarítónő 4 órára kap 70. 000-et én meg 8 órás teljes állásra 120. 000-et akkor a cég a takarítónő munkáját többre értékeli mint az enyémet?

Figyelt kérdés

Az órabérek ugye

- takarítónő 875 HUF

- én 750 HUF

Miért kérdés ez? Mert a takarítónő zéró felelősséggel és szaktudással dolgozik, semmit se kérnek tőle csak 8 elemit. És kap 875 a kezébe /ó.

Én meg szakoktató vagyok teljes állásban, felelősséggel, naprakészen ismerjen az oktatott területet is, a jogszabályi környezetet is, dokumentáljak adminisztráljak, okatatási anygaokat állítsak össze persze otthon munkaidőn kívül hiszen benn erre se idő se feltételek nincsenek-és ezért 750 HUF/ó.

Tehát a munkám nem ér annyit az intézménynek (okt intézmény, szakképzési centrum) mint egy takarítónőé???

2018. szept. 29. 09:49
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is felháborító ez, a takarító minimum 1000 ft-s nettó órabért érdemel, a te fizudat pedig azonnal levinném a minimálbéttr
2018. szept. 29. 11:43
 12/38 A kérdező kommentje:

"minimum 1000 ft-s nettó órabért érdemel"

Semmi gond besmész a főnölkömhöz és elmondod neki. Biztos két kézzel kap az ötlet után.

Mellesleg 1000 ft a takarítónőnek és madárkám azt hiszed ez egy nagy ötlet? Hát szerinted miért húznak el egymás után a takarítók? Mert másutt megkapják az 1000-et meg még többet is.

Ld irodaházak.

2018. szept. 29. 11:59
 13/38 anonim ***** válasza:
37%
Figyu a te fizetésed akkor is egy ilyen semmi munkáért irreálisan magas, de szerintem ezt te is tudod a minimálbér is sok lenne, nem még hogy ennyi... szerintem inkább örülj a szerencsédnek, hogy ilyen jó állásod van és élvezed a fizetésed, ki tudja mikor rúgnak ki? gondolom több ezren állnak a jü állásodra... élvezd ki amg megvan
2018. szept. 29. 12:02
 14/38 A kérdező kommentje:

" gondolom több ezren állnak a jü állásodra... "

??? LOL ja...

2018. szept. 29. 12:20
 15/38 A kérdező kommentje:

Egy dologtól itt nem kell féljek. Hogy kirúgnak. Na ettől az egytől nem. Innen ki nem rúgnak senkit.

Kjt alatti embert nagyon nem könnyű kirúgni, így inkább meg se próbálják.

2018. szept. 29. 12:21
 16/38 anonim ***** válasza:
49%
De ez változhat, egyre rosszabb a helyzet, egyre nehezebb , válaság lesz, becsüld meg magad és ne irigykedj azokra akkik sokkal nehezebb és sokkal értelmesebb munkát végeznek mint te
2018. szept. 29. 12:30
 17/38 anonim ***** válasza:
Ezt még sokáig lehet ragozni, hogy te mennyivel többet érdemelsz mint a takarítónők, csak éppen sehová sem vezet. A helyzeteden te tudsz változtatni, de abból amit leírsz úgy tűnik, hogy valójában meg sem próbálod.
2018. szept. 29. 12:53
 18/38 A kérdező kommentje:

"hogy valójában meg sem próbálod."

Hát átmehetek én X másik intézménybe, de mivel BÉRTÁBLA van így mit érek vele? Itt is ott is ugyanannyi a bér.

És akkor ugye megkérdem: a tanulás a szaktudás a felelősséggel végzett munka (pl vizsgáztatás óraszervezés) hogyan honorálódik ebben a rendszerben ha egy partvistologató zéró felelősséggel többet kap?

Azért ezt úgy megkérdezném. Persze kitől kérdezzem.

2018. szept. 29. 13:03
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Építész vagyok két diplomával, és többet keresnek a saját kőműveseink. Felelősségük nincs, az én hibám milliókba kerülhet, akár emberéletbe. Egy percig sem irigykedem, keményen dolgoznak. Bármikor beállhatnék közéjük, de többet ér számomra a kényelem, az érdekes munka. Te döntesz.
2018. szept. 29. 13:04
 20/38 A kérdező kommentje:

De vajon én beállhatnék takarítónka bárhova? Vajon felvennének akár takarítónak is? Hát sztem nem.

Rámnéznek egyetemi végzettség-nem vesznek fel.

Szakoktatónak jó vagyok szakvizsgát érettségit szervezni lezavarnui arra jó vagyok órát tartani tananyagot összeállítani arra jó vagyok, állami szervenke adatot szolgáltatni pályáztatni arra jó vagyok, de partvist tolni amihez 8 elemi se kell-na arra nem vagyok jó.

KI érti ezt. Én nem.

2018. szept. 29. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!