A jelenlegi 160-170 nem lenne rossz, ha én ezt heti 40 óráért kapnám, nem 50-55-ért. Igaz, nekem valóban dolgoznom itt nem igazán kell, csak ücsörögnöm, szóval valamit valamiért. De ha már specifikálni kell egy olyan összeget, amit nem elfogadnék, hanem örülnék is neki, az nettó 200.
2018. szept. 26. 17:47
5/16 anonim válasza:
80%-a annak, amit ugyanolyan munkakorben kapnek nyugaton. Azert nem 100, mert azert itthon olcsobb az elet, de azert legalabb 80%-a, mert en is szeretek am kulfoldon kirandulni, max 2 eves komolyabb autot vezetni, nagyon szinvonalas lakasban lakni, illetve amit pl. az osztrak/sved/stb. megkap alapbol az adojabol, azert nekem meg kulon fizetnem kell, peldaul a nyugati szinvonalu egeszsegugyi ellatasert maganklinikaba kell mennem.
Ezt ugy ertem el, hogy kiiktattam a munkaltatot, szabaduszo lettem, kozvetlenul az ugyfeleknek dolgozok. Fizetesken nem lett volna realis.
2018. szept. 26. 17:48
6/16 anonim válasza:
Elégedett vagyok. Vállalkozásom van és jól megy. Nem mondok havi fizut, mert teljesen lényegtelen :) Nem összemérhető az alkalmazotti léttel.
2018. szept. 26. 18:49
7/16 anonim válasza:
Olyan nettó 350-400 vidéken. :)
2018. szept. 26. 18:49
8/16 anonim válasza:
Semennyi, pedig nem vagyok telhetetlen, csak ilyen az emberi természet. A fizetésedhez igazítod az életed. Kerestem 90-et, 130-at, 150-et,180-at, 260-at,most 300 a cél. Azóta minden drágult is, de pl 90 esetén szuper volt egy szoba lakótárssal. Most albi feleséggel, de már 2 szobás. Nemsokára saját lakást szeretnénk, aztán házat. Ha most keresnék 130-at pl, akkor másak lennének a vágyak,az igények. Mindig mindenkinek kicsit (vagy sokkal) több a vágy, ez tart mozgásban,fejlődésben. De túl sokat és túl keveset akarni sem egészséges szerintem.
2018. szept. 26. 18:56
9/16 anonim válasza:
Nagyjabol a mostani duplajabol, ami 1 millio netto, siman kijonnek. Aztan lehet, hogy az se lenne eleg:D
2018. szept. 26. 19:18
10/16 anonim válasza:
A jelenlegi 350 ezrem teljesen jó lenne, ha lenne mellette saját házam/lakásom.
De amúgy jelenlegi munkakörömben, és annak tekintetében, hogy 2-3 ember munkáját végzem, kaphatnám a 2-3 szorosát is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!