Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van az az összeg, amiért...

Van az az összeg, amiért visszamennél az előző munkahelyedre dolgozni?

Figyelt kérdés
Arányosítva mennyi lenne az?

2018. júl. 21. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Nem.

450 nettóért dolgoztam ott, a jelenlegi helyemen 430 nettó.

Fejlesztő vagyok.

Amikor eljöttem, a főnököm megkérdezte, hogy mennyivel emeljen.

Teljesen mindegy mennyit fizet, nem mennék vissza igénytelenül gányolni.

2018. júl. 21. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:
56%

Engem a volt cégem vezetői hívtak vissza. Visszamentem. Bő 10 év után onnan mentem nyugdíjba.

A fiamat is visszahívta a volt cége. Visszament. Később egyike lett a 3 igazgatónak a cégnél.

Ebben nem látok semmi különöset, még akkor sem, ha a beosztott kéri magát vissza. Ilyen eseteket is ismerek. Mindegyiket visszavették, de bizonyára van olyan is, amikor elutasították a kérelmezőt.

2018. júl. 21. 14:30
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Nincs az a penz hogy meg 1x 40 km-et utazzak csak a munkaba 40-et vissza, amikor itt van 15-re a masik ceg.
2018. júl. 21. 14:38
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Előző válaszomban nem válaszoltam a kérdező lényeges kérdésére: mekkora összeg csábításának engednék, ha visszamennék? Esetemben erre nem lehet válaszolni, mert közben rendszerváltás lett (15 évig voltam más cégnél), megváltozott a cég neve és tevékenységi köre is, de a volt kollégák többsége ugyanaz maradt. A fiam pénzügyeivel nem foglalkozom, de sejtem, hogy 100-150-ezret többletként ajánlottak fel neki.

Az viszont változó, hogy ki mennyiért megy (menne) vissza. Mindenki maga döntse el, mérlegelje, hogy miért ment el, változott-e az ok, mi az ami csábítja és ez megéri-e.

2018. júl. 21. 14:42
 5/10 anonim ***** válasza:

Most megyek vissza...

A főnököm miatt jöttem el, ő elkelt onnan, én közben még tanultam munka mellett, megkapom az ő pozícióját.

Nem jöttem el haraggal, a volt kollégákkal mondták a főnökömnek, hívjon fel engem, hátha...

2018. júl. 21. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:

150 nettóval kerestem a mostani helyemen kevesebbet, amikor eljöttem, mint az előzőn. Hívtak még 1 évvel később is vissza manageri titulus meg kocsi igéretével

Most lépek a mostaniról 4 év után, ha duplájára emelik a bérem sem maradok

2018. júl. 21. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:

#6 vagyok

Azért azt még hozzáteszem, hogy az előző helyem egy szar munkahely, a mostani jó, pár manager kivételével, itt két okból nem maradok: 1 büszkeség, 2. a szivem hiába húz ide, ha az eszemmel tudom, hogy dupla ennyi pénzért is karrierhiba lenne maradni (még elméletileg majd 3 hetük van ajánlani valamit, kiváncsi leszek mi lesz az, bár keddig kaptak tőlem haladékot, de csak azért, hogy ne vágjam el a szálakat, azokkal, akik számítanak, nem tudnak olyat ajánlani, hogy maradjak, és nem a pénz lenne a lényeg)

2018. júl. 21. 15:34
 8/10 anonim ***** válasza:
nem véletlenül jöttem el, min 50%, e fölött, amiért elgondolkodnék rajta. Volt már, hogy hívtak, akkor azt kérdeztem: ha nem jövök el, akkor is emeltetek volna? Miért nem becsültetek meg jobban, amíg ott voltam?
2018. júl. 21. 15:38
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Most 1,5 millió körül keresek bruttóban, olyan br 2 millió + céges kocsi + heti 1-2 távmunka nap visszamennék.
2018. júl. 21. 16:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Lenne az az összeg, de egyrészt nem reális, mivel az előző nagyon "proli" munka volt, másrészt a főnök egy seggarc volt + a munka elég sok és fárasztó.

A mostani helyemen is szánalmas a bérezés, de legalább jobbak a munkakörülmények és kicsit jobban illik a végzettségem szintjéhez.

2018. júl. 23. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!