Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csomó cég be sem hív interjúzn...

Csomó cég be sem hív interjúzni, amikor bőven megfelelek a követelményeknek, majd jön az email, hogy mást választottak. Hogy mivan? Mégis mit képzelnek magukról?

Figyelt kérdés

Mondjuk kérnek 3 év releváns tapasztalatot, meg egy releváns BA-t. Erre van 4 év tapasztalatom, releváns MA végzettséggel.

És ez már a sokadik ilyen eset. Nem arról van szó, hogy túlképzett vagyok (olyan is volt, akinek a feltételei szinte teljesen rám illettek, (4-5 év tapasztalat, MA stb) mégse jeleztek vissza), 30 alatt vagyok, semmi probléma velem, jó önéltrajzom van, nem kamuegyetemekre jártam, fluent english-em van, soft/hard skillek is megvannak stb.

Minek raknak ki ilyen gyökér cégek hirdetéseket, hogy mások önbizalmát rombolják? Igazából van munkám, jó fizetéssel, csak azért dühítő.

2018. szept. 25. 20:38
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Azert nagyon vicces, amikor valaki ilyeneket irogat magarol, hogy “MA végzettséggel, semmi probléma velem, jó önéltrajzom van, nem kamuegyetemekre jártam, soft/hard skillek is megvannak”, majd beirja, hogy egy CV generatorral dobta ossze az oneletrajzat, es abszolut nem erez semmi ellentmondast. :)

Mondjuk azert erdekes kerdes, hogy vajon ennyi eletrevalosaggal/esszel miert es hol osztonak MA fokozatot. :)

2018. szept. 26. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!