Csomó cég be sem hív interjúzni, amikor bőven megfelelek a követelményeknek, majd jön az email, hogy mást választottak. Hogy mivan? Mégis mit képzelnek magukról?
Mondjuk kérnek 3 év releváns tapasztalatot, meg egy releváns BA-t. Erre van 4 év tapasztalatom, releváns MA végzettséggel.
És ez már a sokadik ilyen eset. Nem arról van szó, hogy túlképzett vagyok (olyan is volt, akinek a feltételei szinte teljesen rám illettek, (4-5 év tapasztalat, MA stb) mégse jeleztek vissza), 30 alatt vagyok, semmi probléma velem, jó önéltrajzom van, nem kamuegyetemekre jártam, fluent english-em van, soft/hard skillek is megvannak stb.
Minek raknak ki ilyen gyökér cégek hirdetéseket, hogy mások önbizalmát rombolják? Igazából van munkám, jó fizetéssel, csak azért dühítő.
Azert nagyon vicces, amikor valaki ilyeneket irogat magarol, hogy “MA végzettséggel, semmi probléma velem, jó önéltrajzom van, nem kamuegyetemekre jártam, soft/hard skillek is megvannak”, majd beirja, hogy egy CV generatorral dobta ossze az oneletrajzat, es abszolut nem erez semmi ellentmondast. :)
Mondjuk azert erdekes kerdes, hogy vajon ennyi eletrevalosaggal/esszel miert es hol osztonak MA fokozatot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!