Ha a profession.hu-ról választották ki az önéletrajzom akkor valami humbuk lehet, ugye?
Figyelt kérdés
pénzügyi tanácsadó állás, azt nem is értettem , hogy MNB vagy MKB de valami hasonló.... logisztikus végzettségem lesz, most vagyok végzős...
közöm sincs a pénzügyhöz, ez valami ilyen jutalékos állás lehet?
2018. máj. 23. 12:26
1/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül, engemis találtak meg onnan, most is olyan helyem dolgoom akik onan kerestek meg,
2/5 anonim válasza:
99%, hogy valami MLM vagy hasonló bullshit.
3/5 anonim válasza:
Pénzügyi tanácsadó? Inkább mennék kukásnak. Nem MPK volt az véletlenül?
4/5 A kérdező kommentje:
hát a jóég tudja úgy elhadarta.. elvileg visszahív, majd megkérdezem, és azt is,hogy hogy jövök én a pénzügyhöz :D
2018. máj. 23. 14:26
5/5 anonim válasza:
Alapesetben nem feltétlen. A hozzáférés az adatbázishoz egy többszázezres költség bármelyik cégnek, de persze az ilyen MLM cégek is megvehetik, de azért mert egy adatbázisból találtak meg, attól még nem kell rögtön elutasítani. Az elmúlt 5 évben nem jelentkeztem hirdetésre, csak beaktiváltam az önéletrajzom és hívtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!