Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem találok melót, mit tegyek?

Nem találok melót, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem bírom máár tovább, elegem van. Állásinterjúra még eljutok, behívnak, de mindig annyian jelentkeznek, hogy sosem sikerül bejutnom sehova... :( Mi lesz velem, csak megy az életem, munkaidőm nem lesz semmi... Annyi csalódás ér, mindig beleélem magam és ugy megyekl interjúra, sikerülni fog, aztán mindig pofára esek. Tök félek már visszamenni majd melózni... Lassan 2éve vagyok itthon, közben volt egy 3 hós melóm, de megszűnt a cég. Elegem van. Mihez érdemes kezdeni ebben a sz.. helyzetben?
2010. jún. 22. 20:10
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Külföld nem lenne rossz, de igazából most épül a ház, lassan kész lesz, hagyjam itt páromat? Nehéz ügy. Nem mondtam, h irodai melóról lehet csak szó, gyárakba is jelentekztem, nem irodai jellegű munkára. Nem siránkozok, csak nehézségeim vannak, akit meg nem érdekel ne olvassa el. Igazából névtelenül megy az egész, így azért jó, mert őszinte válaszokat kapok. És igazából hasonló helyzetekben lévő emberekről olyan jó olvasni, tudni, hogy nem csak nekem iylen nehéz.

És volt már oylan állásinterjú ahol komoyl esélyeim voltak, csak utólag kiderült hogy a csajnak akivel várakoztam, annak olyan protekciója volt, hogy 100diplomával sem "győzhettem" vna le. :) Olyat is hallottam, hogy nem 1, nem 2 helyre azt nézték, hogy kinek milyen tapasztalata van, 1általán nem a végzettséget. Ha a suli néznék csak, akkor miért járkálnék állásinterjúra? egy melóhely nem hívott vna fel, csak háát tényleg a baj az, hogy sok a munkanélküli ember, még a diplomások is ugranak egy szar adatrögzítős melóra is... nehéz. na de nem rinyálok. :)

2010. jún. 25. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!