Mit csináljak már nincs munkám különösebb képesitésem sincs se rokonom és lassan jönnek a csekkek és melot se találok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 10:44
1/16 A kérdező kommentje:
munka nélkülire se vagyok jogosult mert nem voltam bejelentve
2010. márc. 23. 10:46
2/16 anonim válasza:
Esetleg ha tanulnál? Ez fel se merült, ugye?
akkor lenne képesítésed, munkád, pénzed. Mert kellenél valakinke.
De takarítani mondjuk nem kell képesítés. Magánlakásokban. Nagyon jól meg lehet élni belőle.
3/16 anonim válasza:
Az szivás, n se tallok munkt pedig van kpesitsem.
4/16 anonim válasza:
Nekem sincs munkám, pedig tele vagyok képesítésekkel.
5/16 anonim válasza:
Látom nem vagyok egyedül.
Hiába van képesítésem, munkám az nincs.
És most is tanfolyamra járok.
6/16 anonim válasza:
Próbálkozz a családsegítőnél.
Regisztráltasd magad a munkaügyi kp.-ban vállalj el minden tisztességes munkát. Akár takarítást is, nem ciki.
7/16 anonim válasza:
De jó, ennyi képesített állástalan. akkor én miért nem találok senkit, aki a kertemben segítene? Megfizetem pedig.
Mégis csak egy nyugdíj mellett serénykedni szerető ember jön. Neki nagyon örülök, napi 2 sör és a fizettség simán megéri nekem.
Tök érdekes, hogy ti meg nem találtok munkát...
8/16 anonim válasza:
Nekünk is van itthon több kert, abban dolgozok. De ha gondolod elmegyek hozzád is, de nekem ne sörrel fizessél.
10/16 A kérdező kommentje:
ez szerintem egy komoj kérdés volt ti meg elvicelitek ha nem tudtok normálisan válaszolni minek írtok???
2010. márc. 23. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!