Mit csináljak már nincs munkám különösebb képesitésem sincs se rokonom és lassan jönnek a csekkek és melot se találok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 10:44
11/16 anonim válasza:
Én válaszolok neked komoLYan!
Vagyis válaszolnék ha tudnék...
Ugyanis nekem is hiába van okj-s papírom, diplomám sajnos nincs sehol egy állás a környéken... :(
Nem akarok kényszervállalkozó lenni és jutalékos rendszerben dolgozni...
Nagyon rossz a helyzet... :(
12/16 anonim válasza:
Komolyan, hogyhogy nem találsz munkát???
Menj el takarítani, kerteket gondozni, bármit. Olyan nincs, hogy nem találsz munkát.
Én kisvárosban lakom, nem drága a megélhetés, itt nagyítóval se találni se munkanélkülit, se segéderőt, se takarítónőt, pedig fizetőképes kereslet lenne...
13/16 anonim válasza:
Pedig elhiheted hogy nem azért nem dolgozunk mert nem akarunk.Ha lenne rá lehetőség még szart is lapátolnék.De nincs.Örülj neki hogy Te olyan helyen élsz ahol nincs munka.Én egy tízezer fős városban lakom ahol az emberek fele munkanélküli.Több nagyobb gyár is volt a városban de mindenhol leépítés volt.Egy csomó kis cég ment tönkre.Aki meg vesz fel embert azokat keresi akik után kap támogatást.Szerinted olyan nagyon jó érzés az hogy itthon ülsz és mintha nem lenne szükség rád sehol???
14/16 anonim válasza:
Bocs, buta kérdés, de akkor miért nem költöztök? Oda, ahol munka van, albérletbe...
Egész életedben munkanélküli leszel, mert ahol laksz, ott nincs munka?
Tényleg nem bunkóságból kérdezem, csak nem értem a dolgot.
15/16 anonim válasza:
Nem olyan könnyű ott hagyni mindent.Itt van lakásom,nem kell albérletet fizetni.Meg lehet hogy hülyén hangzik de félek lépni.Elméletileg nemsokára lesz munkám.Meg tanfolyamra is járok.Ott is azt ígérték ha végzünk adnak munkát.Meg várom hogy mikor hívnak be végre katonának.
16/16 A kérdező kommentje:
na ide figyelj te álitom ijen 10 éves ha lehec mért nem költözünk örülök hogy van hol laknom és még nem basznak ki melo nélkül elég nehéz fizetni a csekeket és még eni is ráadásul munkanélkülire se mehetek mert kiderült hogy nem voltam bejelentve
2010. márc. 25. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!