Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem találok melót, mit tegyek?

Nem találok melót, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem bírom máár tovább, elegem van. Állásinterjúra még eljutok, behívnak, de mindig annyian jelentkeznek, hogy sosem sikerül bejutnom sehova... :( Mi lesz velem, csak megy az életem, munkaidőm nem lesz semmi... Annyi csalódás ér, mindig beleélem magam és ugy megyekl interjúra, sikerülni fog, aztán mindig pofára esek. Tök félek már visszamenni majd melózni... Lassan 2éve vagyok itthon, közben volt egy 3 hós melóm, de megszűnt a cég. Elegem van. Mihez érdemes kezdeni ebben a sz.. helyzetben?
2010. jún. 22. 20:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Menj el takaritani oda legalább nem kell a helyesírás ;)

Kozmetikus??

Menj el MINDEN helyre és elöszőr csak kisegítőnek vagy bármi vagy csak a céghez takaritani és aztán hátha feljebb jutsz tényleg nem várhatsz a sült galambra.

Elég sok kisegítőt keresnek lehet,hogy egy héten csak egyszer hívnak be ,de azis pénz és több helyre jelenkezel az már több pénz,küzdj,ne add fel ilyen gyorsan.

Biztos,hogy belefog telni sok időbe mire találsz munkát.

De elmondom,hogy aki cég vezető annak is nehéz dolgozót találni,hisz tapasztalatból mondom,hogy nagyon kevés jó dolgozó van,és sokan próbálnak meg lopni és azt ugye kikell rúgni (ami nem kis pénze kerül,ha még nem járt le az éve) aztán megint keresni kell embert,de nem tudhatod,hogy akkor most kibe is bízhatsz meg!

Nehéz ügy nagyon.

Minden esetre járd még a hirdetéseked és ahova csak tudsz menny el,egyszer úgyis megtalálod a helyed,ne aggódj.

Ja és egy tanács: mindig felkészülten és kiegyensúlyozottan menj az állásinterjúkra.Készülj fel lelkileg is ahogy csak tudsz aztán uccu neki,és ne úgy menj oda,hogy lesz ami lesz hanem úgy menj oda,hogy neked kell ez az állás és a tiéd is lesz.

Sok Sikert.

2010. jún. 23. 13:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Te piszkálod a helyesírással?

....va csak tudsz menny el,egys.....

2010. jún. 23. 13:27
 13/21 A kérdező kommentje:
13:12 mi a probléma a helyesírásommal? Bocs, de egy iylen odlalon nem olvasom vissze ezerszer, hogy mit írok, és lehet hogy félrenyomom a betűket néha... nevetséges vagy, mindig is kitűnő voltam helyesírásból. Amúgy meg lehet érettségim van, de írtam, hogy dolgoztam irodában, tehát van tapasztalatom. az nem számít?
2010. jún. 23. 13:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Azt is írtam, hogy igyekszem pozitívan hozáállni az interjúkhoz... de lósz... sem ér. ennyi.
2010. jún. 23. 13:57
 15/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nem számít. Én is magam rakom rendben itthon a számlákat és nyilvántartást is vezetek róluk, de ettől még nem vesznek fel könyvelőnek. Inkább képezd tovább magad, azzal többre mész.
2010. jún. 23. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Bocs ,hogy segíteni akartam,nem csodálom hogy nem vesznek föl már neis haragudj,az én cégemhez se jöhetnél ilyen hozzáálással,mert ez valami borzasztó.És nagyon szívesen a tanácsokat,meg az,hogy probáltam segíteni.

Néha??Ne nevetess.

2010. jún. 23. 15:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Még midig a 4ik vagyok.

Nekem is érettségim van. Na meg kozmetikus vagyok. Utána dolgoztam vendéglátásban pincérként, mellette levégeztem a pincér tanfolyamot. Utána lettem munkanélküli és akkor mentem el takarítani. Takarítás mellett elvégeztem egy számítógép-kezelői tanfolyamot. Az is lósz@rt nem ért. Aztán még egy tanfolyam pénzügyi és számviteli ügyintéző is vagyok.

Na és ezek után helyezkedtem el 3 év takarítás után.

2010. jún. 23. 15:30
 18/21 anonim ***** válasza:
*elvégeztem
2010. jún. 23. 15:30
 19/21 A kérdező kommentje:

Nevetséges.... Akkor ennyi erővel sorold fel a helyesírási hibáimat... :)

Nem az a probléma, hogy próbáltál segíteni, mert bizony tanácsokat kértem... hanem az, hogy nem azt írtam, hogy rossz a helyesírásom, javítsatok ki! ez olyan hülyeség... te is olvasd végig az írásaidat, akad hiba bőven, de nem foglalkozok vele, mert nem hivatalos okmány, hogy hibátlan legyen, nem??! Szóval nem akartam megbántani senkit, de nem szeretem ha kritizálnak, mikor amúgy is idegileg eléggé ki vagyok... SZóval bocs, de utálom mikor vki vmit kérdez ezen az oldalon, aztán azt értékelik, hogy milyen a helyesírás... ez a mondat amit meg írtál, kicsit sem volt mókás, hogy oda nem kell a helyesírás... nem vagyok hülye... na mind1. ez van.

Nem otthon rendezgettem az irataimat egyébként, valós tapasztalataim vannak, 2 cégnél is hasonló munkakörben melóztam, de sajna megszűnt az itteni iroda. Takarítás? Nincs vele bajom, gondolkodtam, hogy kimegyek ausztriába, vagy vhova külföldre, úgy halottam, hogy ott elég jól keresnek. Gyárba is jelentkeztem, de még nem jeleztek vissza. szóval próbálkozok. csak az idegeim vannak ki.

2010. jún. 23. 19:13
 20/21 anonim ***** válasza:

kozmetikus végzettséggel csak akkor kerülnél be az irodába ha te lennél az egyetlen jelentkező a melóra. Neked hiába van tapasztalatod, ha a másik megy egy könyvelői diplomával.

Hagyd el az ilyen "elegem van mindenből" vagy "az idegeim kivannak" nyilvánulásokat. Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de idegeneknek ne jajjgass, meg siránkozz állandóan, sose lehet tudni, hogy kinek tetszik meg az önbizalmad, meg a pozitív kisugárzásod és véletlenül tud adni munkát.

Külföldre miért nem mentél. Az itteni társaságból akinek nem volt munkája beadta a papírokat és egytől-egyig elmentek külföldre. De mondjuk ők zöldséget, gyümölcsöt szedni mentek, az irodai munka után nagy visszaesés lenne. De külföldön dolgoznál, pár hónap alatt megszednéd magad pénzzel és utána itthon folytathatod a munkakeresést. Csakis így lehet.

2010. jún. 25. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!