Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit érdemes ma tanulni?

Mit érdemes ma tanulni?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok, van egy környezetmérnöki diplomám,viszont nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni. Már 6 éve, hogy végeztem, rengeteget felejtettem azóta. Mindenféle munkám volt már.

Mi az amit érdemes tanulni, amivel könnyen el lehet helyezkedni? Az informatika és a számvitel nem érdekel.

2018. szept. 6. 07:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Ami érdekel és úgy gondolod meg tudod tanulni, szívesen foglalkoznál vele.

Hiába írják mindenhol, hogy ennyi meg annyi "informatikus" hiányzik, attól még lesznek sokan akiket egyrészt nem érdekel (mint pl. te) vagy nem tudnák megtanulni, esetleg mindkettő.

Meg egyébként is, lehet, hogy van egy csomó jól jövedelmező szakma, de ha nem szívesen csinálod, nem érdekel, akkor minek belevágni?

2018. szept. 6. 07:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdted a képzést mennyi esélyt láttál a végzés utáni elhelyezkedésre?
2018. szept. 6. 08:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Angolul
2018. szept. 6. 09:32
 4/6 A kérdező kommentje:

11 évvel ezelőtt a csapból is az folyt, hogy mérnök kell a népnek. Viszont magában a képzésben is csalódtam, mivel a gyakorlati oktatás 0. volt. Illetve a környéken nem igazán volt gyakorlati hely se, nagyüzemek híján, a kisebbek meg a bevallásokhoz inkább vállalkozó mérnököket keresnek,mint hogy állandó alkalmazottat fizessenek.

Szóval szeretnék egy restartot nyomni meg mellette dolgozni. Szóval esti OKJ jöhet szóba.

2018. szept. 6. 10:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Sziaaa sorstárs! Én környezetmérnök+tűzvédelmi előadó+munkavédelmi technikus vagyok és ezekkel nem sikerült elhelyezkedni (jogsi van).

Én Office-t és angolt biztosan erősítek, és én gondolkozom a programozásban.

De eléggé egy malomban őrlünk, mert a progihoz suli kellene, de azt nem feltétlen akarom, gaudasági dolgok ebgem se érdekelnek.

Szerinted a településmérnök vagy a regionális és körny gazdaságtan?

2018. szept. 6. 11:24
 6/6 A kérdező kommentje:

Áhh ezek is hangzatosak, de túl sok embert nem hiszem, alkalmaznának.

Az egyik amit néztem a kereskedelem, a másik magasépítő technikus, bár utóbbi nem tudom mennyire piacképes a sok építőmérnök mellett.

2018. szept. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!