Érdemes hazamenni, meg lehet keresni nettó 400-500 ezret data science, big data, business intelligence/analytics területen pályakezdőként?
Ilyen jellegű külföldi mesterképzés után (+ Corvinus közgáz alapképzés) érdemes hazamenni? Igazából tudom, hogy annyit úgysem fogok kapni, mint amennyit itt ajánlanának (minimum 3000 euro bruttó), de az otthoni árszínvonalat és albérlet árakat figyelembe véve 400-500 ezer fizetéssel inkább otthon maradnék, nem költöznék ki.
Meg lehet keresni nagyobb multiknál ennyit, ahol az sql, python, r meg statisztikai programcsomagok kellenek? Természetesen pénzügyi/üzleti területen, nem szoftverfejlesztő akarok lenni, mivel közgazdász vagyok.
Nettó 400 talán meglenne tanácsadó cégeknél, big4-nál esetleg bankoknál.
Bár én biztos nem jönnék haza ilyen papírokkal, és nem csak a fizetés miatt.
"Bár én biztos nem jönnék haza ilyen papírokkal, és nem csak a fizetés miatt."
Hát, igazából nem nagyon tudom, a kérdező hol is van, mert:
"Érdemes hazamenni, meg lehet keresni nettó 400-500 ezret "
Majd ezek után:
"de az otthoni árszínvonalat és albérlet árakat figyelembe véve 400-500 ezer fizetéssel inkább otthon maradnék, nem költöznék ki."
Kérdező, hol otthon maradnál és hol nem költöznél ki?
És honna akarsz "hazamenni"?
Nekem ez egy kicsit zavaros...
#2 Amszterdamban mestereztem, Magyarországra mennék haza. Nem tudom mi ezen az olyan zavaros, amikor otthon maradásról beszélek, nyilván Magyarországra gondolok.
#3 Fogalmam sincs miről beszélsz, de az biztos, hogy sürgősen segítségre lenne szükséged...
#11 vagyok, most olvastam a kérdés második bekezdését (nem szerernél kifejezetten szoftveres munkát és inkább sql r és python tudásod van)
Ez esetben maradnak a bankok és valóban inkább a nagyok fognak neked ennyi pénzt adni.
Csak elképzelni tudom, hogy mennyire frusztrált, problémákkal teli életed lehet, hogy 4 órája itt kötekedsz, anyázol egy ártatlan, senkit sem bántó kérdés alatt.
Még mindig fogalmam sincs, hogy ki az a "balázska", az 55%-ossal meg teljesen más stílusunk van. Továbbá hollandul tényleg nem beszélek, de ezt nem is állítottam sehol sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!