Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyetem elvégzése előtt hány...

Egyetem elvégzése előtt hány hónappal érdemes elkezdeni jelentkezni az állásokra?

Figyelt kérdés

Jövő januárban végzek, kb. a hónap végén, érdekelne szerintetek mikor lenne érdemes elkezdenem jelentkezni.

Most még azt gondolom, hogy nem érdemes ennyivel előtte, felhívnak/behívnak, aztán mondhatom, hogy igen, szeretnék itt dolgozni, de majd csak egy szűk félév múlva.

2018. szept. 2. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Miert ne dolgoznal reszmunkaidoben mar egyetem befejezese elott??
2018. szept. 2. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

December 2. hetétől már elkezdődnek a szabadságolások, akkor már nem nagyon dolgoznak fel.

Októberben elkezdhetedbeadni a pályázatokat, de attól is függ, mennyire keresett területre jelentkezel.

Szerintem mindenképp menj ki a HVG állásbörzére is! Október elején lesz, de ha ott leadsz pályázatokat, min 1 hónap mire fedolgozzák.

2018. szept. 2. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:
17%
Már rég dolgoznod kéne gyakornokként
2018. szept. 2. 13:02
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem az volt a kérdésem, hogy gyakornoknak kellene lennem. Aki a kérdésre válaszolt annak köszönöm.
2018. szept. 2. 13:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Kezdd el most, hatha valahova tudsz menni gyakornoknak. Egy frissen vegzett, tapssztalat nelkuli emberket nagyon nehezen vesznek fel barhova is, meg nagyon kicsi fizetessel is. Amugy januar elejen lesz erdemes elkezdeni, de az ev elejen lassu a kivalasztas a berrendezesek, szabadsagolasok miatt.
2018. szept. 2. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik pályázatomat június végén adtam be, amire vissza is hívtak, a héten lesz interjú. Szerintem legkésőbb novemberben kezdd el beadni, minél több helyre.
2018. szept. 3. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!