Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért tanácsolják a munkahelyv...

Miért tanácsolják a munkahelyváltást, ha az embernek nincs jó végzettsége?

Figyelt kérdés

Rettentően unom a monoton, "biorobot" munkámat.

Miért tanácsolnak munkahelyváltást? Szintén biorobot munkát találnék.

2018. szept. 5. 18:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%

Targoncázás, sofőrködés? Bár tény nem tipikus női munka, de abszolut nem ritka.

A targonca jogsi nekem is a munkanélkülin keresztül lett meg úgy hogy még kaptam havi 44ezret 2012ben.

A B kat jogsi meg elég sok embernek meg van

2018. szept. 6. 00:28
 12/22 A kérdező kommentje:

A 7. válasz erős volt annak fényében, hogy végigs.ggeltem az életemet.

2018. szept. 6. 05:19
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Értjük kérdező, de attól, hogy teleproblémázod a GYK-t, nem lesz megoldva a helyzeted.

Tanulj akkor otthon, végtelen tudásanyag elérhető online ingyen és bérmentve.

Vagy spórolj és kezdj el egy értelmes felsőfokú szakképzést. Menj ki egy-két évet külföldre pl. hajóra dolgozni, életed nagyon nem lesz, cserébe úgy megszeded magad, hogy lesz miből iskolába menni. Nem kell számlákat fizetni, lesz kajád és lakhatásod.

Megoldás annyi minden lenne, csak ha meg semmi nem jó....

2018. szept. 6. 09:53
 14/22 anonim ***** válasza:
68%
Felteszem egyetemet végzett emberként legalább az angoltudásod épkézláb. Ennyi meg egy diploma pont elég tud lenni egy SSC-be, nettó 230-250 körül bármilyen melóra adnak, utána meg nem egy nagy truváj használhatóbb karriert építeni.
2018. szept. 6. 10:44
 15/22 A kérdező kommentje:

Otthon tanulnék és állandóan tanulok is, de mit?

Programozni egyedül nem lehet megtanulni, a gazd nagyon nem érdekel, a többi nem piacképes.

2018. szept. 6. 11:28
 16/22 anonim ***** válasza:
Már hogyne lehetne? Nem kell otthon senior tudást összeszedni. Épp csak annyi kell, hogy egy kezdő, junior pozícióra felvegyenek.
2018. szept. 6. 15:09
 17/22 A kérdező kommentje:

Más szerint meg esélytelen megtanulni otthon, egyedül, munkhelyre szükséges szinten. Szoftverfejlesztő ismerősöm mondta.

Másik szoftverfejlesztő ismerősöm szerint viszont lehet, ő viszont kapásból könyvet linkelt, így a C#-ot el is kezdtem

Ja, nem teszek magamért, csak picsogok, azért kezdtem el.

2018. szept. 6. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem is legyél életed végéig ugyanazon cég betanitott munkása, ez a legjobb állás ami életedben lehet, ott ne hagyd!
2018. szept. 7. 21:32
 19/22 A kérdező kommentje:

# 18

De mire hagyjam ott?

Programozni nem holnapra tanulok meg, sokak szerintem nem is lehet egyedül.

Ha érezni is fogom, hogy elakadtam, de megszeretem (bár már most tetszik), akkor elvégzek egy sulit, akár magát a mérnökinfót.

De ez mindenképp évek... Addig mit?

2018. szept. 7. 21:41
 20/22 anonim ***** válasza:
Egy év mérnökinfóval állítólag már lehet a szakmában dolgozni.
2018. szept. 7. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!