Érdemes lenne meglépni ezt munkahelyváltást?
Figyelt kérdés
Egy állami cégnél dolgozom jogtanácsosként, de a jövőben (pár hónap múlva) egy vagy több ügyvédi iroda fogja vinni a jogi ügyek túlnyomó többségét, nekem csak morzsák juthatnak legjobb esetben is. Van egy sejtésem, hogy esetleg el is küldenek, mert már régóta tervbe van véve egy nagyobb arányú létszámleépítés. Mit tegyek? Érdemes lenne már most váltanom, ha tudok, elhelyezkedni egy másik cégnél (akár a versenyszférában), esetleg kevesebb pénzért is, vagy várjam meg a (valószínűleg szomorú) végkifejletet? Végkielégítés 2 havi távolléti díj járna, ami nem annyira sok, és lehet, hogy hónapokig nem találnék semmit. A feleségemmel még nincs gyerekünk, de lakáshitelünk igen, és egy hosszabb távú munkanélküliség nagyon rosszul érintene (ő nem keres jól védőnőként).2013. máj. 13. 12:40
1/3 anonim válasza:
Tartsd nyitva a szemed, és ha találsz valamit, élj a lehetőséggel. Én inkább a versenyszférát ajánlom.
2/3 anonim válasza:
Keresgélj közben ezerrel, hogy ne érjen váratlanul ha elküldenek. Mert bizony a leírásodból én azt látom, hogy ez tényleg lebeg a levegőben. Ha találsz olyat ami megfelelő, ne habozz továbblépni!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, szakmailag is eléggé igénytelennek érzem ezt a környezetet, a versenyszféra kemény, de vannak fejlődési lehetőségek legalább. Nézelődni fogok, elvégre nem hűségesküt írtam alá a cégnél, hanem munkaszerződést.
2013. máj. 13. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!