Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? én öngyilkoss...

Ti mit tennétek? én öngyilkosságra készülök de lehet nem merném meglépni

Figyelt kérdés
Kb 1 éve nagyon szar minden.barátaim nincsenek csak néha érdeklem őket amikor kell valami. barátnőmmel nem jó a viszony. szezonmunkám volt ahova idén nem vettek vissza.okot nem mondtak rá csak hogy nem.és kb 3 hónapig hitegettek. ittohn ülök 1 éve mert azt hittem majd idén is elkezdhetem ezt a melót és semmi.. tele vagyok rendezetlen számlákkal. mindenki gyűlöl azt hiszik n örömmel ülök ittohn. azon kívűl hogy elmegyek néha sportolni semmit se tudok csinálni. mindig kérem azt a pár barátomat aki van h csináljunk valamit pl ma is kértem de nem mert fáradtak pihennek. én ezt nagyon meguntam és most elhatároztam valamit teszek .de mit?? egyszerűen tényleg nem tudom mi értelme így élni..a családban csak a veszekedés.pedig egy értelmes normális fiatal rác vagyok 22F
2013. máj. 2. 16:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Értelmes, normális, fiatal srác vagy. Mi kell még?

A mostani helyzet, megértem, hogy nem élvezetes, de csak emiatt eszedbe se jusson az öngyilkossàg. Még a legdurvább helyzeteket, amikor màr azt érzed, fizikailag és lelkileg halott vagy, egy élettelen test élettelen lélekkel, le fog szállni egy őrangyal, aki kedvezőbb helyzetekbe hoz Téged, de helyetted nem küzdhet! Az őrangyal ez esetben a munka, új barátok, de ha rám hallgatsz, ilyen adottságokkal és sztorival akár bele is kezdhetnél egy új életbe, mondjuk külföldön. Ez viszont nem ilyen egyszerű dolog, de ha érdekel, utánanézel az ottani lehetőségeknek.

Azt mondtad, jársz sportolni. Konditerembe? Biztos vannak szimpatikus fiúk-lányok arrafelé, ne félj nyitni feléjük. Ha később szorosabb barátsàg alakul ki közetetek, kérdezd meg a társasàgot, hogy ki merre dolgozik, hogyan vették fel, aztán ami érdekel, annak utánanézel.

Családi konfliktusokba sajnos nem tudsz beleavatkozni, de ha a barátok-meló mellé a barátnőt is kipipálod a képzeletbeli listán, x évvel később akár saját családod is lehet.

Ezzel minden megoldva:)

Szorítok neked!

További szép napot,

S.

2013. máj. 2. 16:51
 2/34 A kérdező kommentje:
nagyon aranyos vagy! nekem most a legelső egy munka lenne ami nagyon fontos. és hogy itthonról elmehessek. télen kiköltöztem ausztriába pár hétre azt nehezen tudtam volna megszokni. most ott vagyok ahol a part szakad. a pénz a legroszabb hogy a legjobb barátoktól vagy apumtól sem tudok kérni mert nem adnak.emiatt és a meló miatt vagyok főként depresszios. na meg az tényleg hogy nincsen 1 barátom aki még hajnali 3 kor is eljön velem oda ahova akarok.. én meg ugranék nekik..barátnőt meg nem merek váltani hiába tartanak egy nagyon jó képű srácnak attól félek nem találok másik barátnőt
2013. máj. 2. 16:58
 3/34 anonim ***** válasza:
Eazy-vel értek egyet! Mit nem adnák ha csak ennyi problémám lenne nekem is...
2013. máj. 2. 17:02
 4/34 anonim ***** válasza:

Értem. Akkor anyagilag nem érzed annyira stablinak a helyzetedet, hogy huzamosabb ideig külföldön élj? Sajnos munkaügyben nem tudok segítséget nyújtani, egyetlen munkám életem során az volt, mikor apu csokit adott, mert felszedtem a szemetet az udvaron :D

Talán pont ez a baj, nem vagy tisztában az értékeiddel, rögtön ugrasz a barátaid szavára, akik rád se hederítenek, félsz, hogy nem tudnál barátnőt találni..értelmes és jóképű vagy elmondàsod szerint, úgyhogy egy kis önbizalommal és büszkeséggel biztos szerzel barátokat és egy szeretnivaló barátnőt. Csak ne stresszelj rá, ne akard 1 hét alatt bepótolni ezt a szomorúbb 1 évet. Sportot ne hagyd abba, jót tesz kívül-belül.

Fel a fejjel:)

/S.

2013. máj. 2. 17:07
 5/34 anonim ***** válasza:
Mert a barátnő az fontos, anélkül lehetetlen élni..
2013. máj. 3. 12:01
 6/34 anonim ***** válasza:
Én meg fogom ölni magam, azon vacillálok hogy melyik halál nemet válasszak. Ti melyiket ajánlanátok? Nekem nagyon szar életem van már kis korom óta. Minden téren. rengeteg lelki betegségem van. Szociális fóbia. Kényszeres gondolatok egyfolytában gyötörnek. Barátaim nincsenek egyáltalán, nem is voltak soha, már első osztályban kezdek el verni, csúfolni stb. A lányok is folyton röhögtek rajtam megvertek stb. Ragasztót öntöttek a fejemre. Leköptek stb, Csak azért mert kövér voltam ronda, és dadogtam. Teljesen roncs vagyok fizikailag és lelkileg is. Nincs senkim csak egy apám akit nagyon utálom. MIÉRT KELL ÉLNEM??? HOGY SZENVEDJEK???
2013. máj. 3. 13:36
 7/34 anonim ***** válasza:
Utolsó! Ahelyett hogy megölöd magad inkább állj bosszút azokon akik bántottak. Csak rajtad áll hogy milyen életed lesz.
2013. máj. 3. 13:46
 8/34 anonim ***** válasza:
Hát gondoltam arra hogy mielőtt kinyírom magam megölök még vagy 20 30 embert. Én megértem hogy miért lesz valaki sorozatgyilkos, vagy tömeggyilkos.
2013. máj. 3. 14:39
 9/34 anonim ***** válasza:
A tömeggyilkolást nem ajánlom mert sok olyan embert megölhetsz akik soha nem bántottak téged, talán nem is ismernek.
2013. máj. 3. 15:33
 10/34 anonim ***** válasza:
Idióta..halj meg egyedül, ne rángass bele 20-30 élni vágyó embert..gondolkozz már el egy kicsit..ja vagy te csak divatból erőltetted ezt a gyilkolós dumát? Hidd el, cseppet sem vagy olyan ,,különleges"ettől.
2013. máj. 3. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!