Ti mit tennétek? én öngyilkosságra készülök de lehet nem merném meglépni
Értelmes, normális, fiatal srác vagy. Mi kell még?
A mostani helyzet, megértem, hogy nem élvezetes, de csak emiatt eszedbe se jusson az öngyilkossàg. Még a legdurvább helyzeteket, amikor màr azt érzed, fizikailag és lelkileg halott vagy, egy élettelen test élettelen lélekkel, le fog szállni egy őrangyal, aki kedvezőbb helyzetekbe hoz Téged, de helyetted nem küzdhet! Az őrangyal ez esetben a munka, új barátok, de ha rám hallgatsz, ilyen adottságokkal és sztorival akár bele is kezdhetnél egy új életbe, mondjuk külföldön. Ez viszont nem ilyen egyszerű dolog, de ha érdekel, utánanézel az ottani lehetőségeknek.
Azt mondtad, jársz sportolni. Konditerembe? Biztos vannak szimpatikus fiúk-lányok arrafelé, ne félj nyitni feléjük. Ha később szorosabb barátsàg alakul ki közetetek, kérdezd meg a társasàgot, hogy ki merre dolgozik, hogyan vették fel, aztán ami érdekel, annak utánanézel.
Családi konfliktusokba sajnos nem tudsz beleavatkozni, de ha a barátok-meló mellé a barátnőt is kipipálod a képzeletbeli listán, x évvel később akár saját családod is lehet.
Ezzel minden megoldva:)
Szorítok neked!
További szép napot,
S.
Értem. Akkor anyagilag nem érzed annyira stablinak a helyzetedet, hogy huzamosabb ideig külföldön élj? Sajnos munkaügyben nem tudok segítséget nyújtani, egyetlen munkám életem során az volt, mikor apu csokit adott, mert felszedtem a szemetet az udvaron :D
Talán pont ez a baj, nem vagy tisztában az értékeiddel, rögtön ugrasz a barátaid szavára, akik rád se hederítenek, félsz, hogy nem tudnál barátnőt találni..értelmes és jóképű vagy elmondàsod szerint, úgyhogy egy kis önbizalommal és büszkeséggel biztos szerzel barátokat és egy szeretnivaló barátnőt. Csak ne stresszelj rá, ne akard 1 hét alatt bepótolni ezt a szomorúbb 1 évet. Sportot ne hagyd abba, jót tesz kívül-belül.
Fel a fejjel:)
/S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!