Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek? én öngyilkoss...

Ti mit tennétek? én öngyilkosságra készülök de lehet nem merném meglépni

Figyelt kérdés
Kb 1 éve nagyon szar minden.barátaim nincsenek csak néha érdeklem őket amikor kell valami. barátnőmmel nem jó a viszony. szezonmunkám volt ahova idén nem vettek vissza.okot nem mondtak rá csak hogy nem.és kb 3 hónapig hitegettek. ittohn ülök 1 éve mert azt hittem majd idén is elkezdhetem ezt a melót és semmi.. tele vagyok rendezetlen számlákkal. mindenki gyűlöl azt hiszik n örömmel ülök ittohn. azon kívűl hogy elmegyek néha sportolni semmit se tudok csinálni. mindig kérem azt a pár barátomat aki van h csináljunk valamit pl ma is kértem de nem mert fáradtak pihennek. én ezt nagyon meguntam és most elhatároztam valamit teszek .de mit?? egyszerűen tényleg nem tudom mi értelme így élni..a családban csak a veszekedés.pedig egy értelmes normális fiatal rác vagyok 22F
2013. máj. 2. 16:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Én is öngyilkos akarok lenni,csak egy gyáva szar vagyok,nem merem megtenni.
2013. máj. 23. 20:45
 32/34 anonim ***** válasza:
Mitől félsz?
2013. máj. 25. 07:42
 33/34 anonim válasza:
Nem szabad ilyet tenni csupán gondolj bele mi lesz ezután!Kérlek ne írjatok ilyeneket,mert az élettel semmi baj egy bökkenő itt egy ott mindenki fel tud állni és tovább menni.Tegyétek be az Oasistól a Wonderwallt és gondoljatok arra hogy mi lesz ha elveszítel mindent de mindent mert lehet hogy most ilyen hangulatban van de mi lesz ha egy év múlva megnyered a lottót,kiderül hogy egy királyi sarj vagy vagy esetleg híres leszel én csak annyit mondok Ne ismétlem Ne csinálj semmit sem PEACE AND LOVE!!!
2013. jún. 11. 11:28
 34/34 anonim ***** válasza:
Kedves a segítő szándékod, #33, de azt (remélem) te is tudod, hogy akár depi miatt, akár hirtelen rossz dolgok miatt, akár (az általam már írt) tartós és megjavíthatatlan inkompatibilitás miatt fordul meg valaki fejében az öngyilkosság gondolata, a mondataid, azon túl, hogy bullshitnek fogja találni, még fel is idegesítik, és közelebb viszik az öngyilkossághoz.
2013. jún. 11. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!