Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha a vezetőm azt mondja, hogy...

Ha a vezetőm azt mondja, hogy megrendült benne a bizalmam és esetleg ez is lehet egy felmondási ok, akkor erre mit válaszoljak? Többi lent.

Figyelt kérdés
Évek óta munkahelyi terror áldozata vagyok, diszkriminálnak a betegségem miatt és most a közvetlen vezetőm azt mondta nekem, hogy ez nem jó, hogy megrendült benne a bizalmam. Persze erről nem én tehetek, próbálnak állandóan alámásni és még én vagyok ezért is a hibás. Megmondom őszintén, eddig se bíztam benne, csak mivel simulékony vagyok, ezt nem mutattam. De mit tudjak válaszolni és mivel védekezzek, ha esetleg ezt fogja mondani egyik felmondási indoknak?

2018. aug. 31. 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
66%

*Ha a vezetőm azt mondja, hogy megrendült benne a bizalmam

Nem neki benned? vagy csak én értettem félre?

2018. aug. 31. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem őbenne.
2018. aug. 31. 11:58
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Miért rendült volna?

Mert mások munkahelyi terrornak tesznek ki?

Ha ennyire rossz a közeg, miért nem mondtál fel?

Szerintem, ha ezért mondanának fel neked, akkor erre semmit nem kell mondani. Maximum odaszúrnám, hogy az elmúlt x évemet terrorban éltem le és ő mint vezető nem tett ezellen semmit. Természetes, hogy ez idegenkedést vált ki belőlem, pont. Majd megkérdezném hol írjam alá, kezetnyújtanék és többé hátra sem néznék.

2018. aug. 31. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tehát évek óta terrorizálnak, neked MOST rendült meg benne a bizalmad, és ezért fel akarnak mondani neked?

Az elmúlt évek során sosem érezted azt, hogy a főnököt el kéne küldeni a bús büdös bánatba, és azt mondani, hogy holnaptól kapjátokbe nem jövök??

2018. aug. 31. 13:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Blablabla... évek óta nyeled a szart, mert lusta vagy lépni. :D

Nem tudlak sajnálni.

2018. szept. 1. 15:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Hogy lennék már lusta lépni, ha akarnék. Nem akarok felmondani, mert ezt a munkát nagyon szeretem. Jó a közösség, jó a fizetés, rugalmasan van elosztva a munkaidő stb. Csak ez egy multi-cég, egy ilyen helyen pedig nem veszik figyelembe a dolgozók jogait.
2018. szept. 2. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!