Megéri ennyiért dolgozni?
625 Ft-os nettó órabér jónak számít egy nyári
diákmunkásnak? (Fizikai munkát kell végezne.)
Tudom.. Jó ,,korán˝ teszem fel a kérdést,de már most kezdek gondolkodni,hogy jövőre hogyan tovább.
Ha nem éri meg,akkor mennyiért keressek munkát?
Nem éppen Japánba szeretnék menni. De ha mégis,az változtat a kérdésen? Nem. Nekem legalább vannak céljaim,amik lehet elég gyermetegek,de legalább teszek érte,hogy megvalósuljon és nem aputól meg anyutól tarhálok az én ˝hülyeségemre˝ pénzt,hanem megdolgozok érte.
Egyébként nem azt mondtam,hogy kiköltözök,hanem hogy nyaralok. De ha ki is akarnék költözni,az miben változtatja meg a te életed? Miért fáj neked az,ha valaki küszködik a céljaiért, vagy akár jobb az élete,mert egy álma valósult meg?
De ha Amerikát írtam volna,akkor minden a legnagyobb rendben lenne,hiszen az Amcsi. Ugyan ez Németországgal és Ausztriával eljátszva.
Nem értelek.. De mindegy..
Köszönöm,hogy írtál. Legalább ráébredtem ismét a siralmas magyar mentalitásra. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
Neked kell átlátnod, hogy megfelelő-e számodra ennyiért dolgozni. Hosszabb idővel, de ebből is ki lehet egy utazás költségeit termelni, kérdés, hogy számodra ez megéri-e. Egy nyár nem biztos, hogy elég lesz.
Ha átlag viszonylatban nézed, hihetetlenül kevésnek számít, főleg Budapesten, ahol nettó 900-1200 Ft-ot simán kifizetnek diákoknak is.
Nem.
Én tavaly hasonló pénzért dolgoztam a CBA-nál, összesen 18 napra 95.000 Ft...
Sajnos későn kezdtem keresni, és kb csak ezt találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!