Fogadjam el vagy hagyjam az egészet, mert ennyiért vidéken is tudok dolgozni? (többi lent)
Adott az, hogy valahol az ország keleti részében van a lakhelyem.
De számomra Bp-n vannak a lehetőségek a szakmámban. (diplomám van)
Elhelyezkedni nem tudtam eddig (fent voltam ~2 hetet), csak egy lenne, de az egyáltalán nem vág szakmámba:
- próbaidő alatt 600 ft-ot fizetnének
- utána meg 700 ft
- amiért kajakiszolgáló a hely, szerintem 15 óra is előfordulhat egy nap
- nem lennék normálisan bejelentve (kevesebb időre lennék bejelentve, mint amennyit valójában dolgozok)
Ezen a héten kellene eldönteni, hogy érdekel a lehetőség vagy sem.
nem tudom, hogy bírnám-e vagy hogy megfelelnék-e. Lehet, hogy a próbaidő második napján már küldene el valamiféle indokkal.
Bp-n nem megoldott a lakhatásom, ellentétben a vidéki városban.
Szóval, ha elvállalnám a gyorskiszolgálós munkát, még erre is kellene költeni.
Ne fogadd el. ha kevesebb időre vagy bejelentve, akkor
1.- ha gondol egyet a tulaj és kevesebbet fizet, akkor nem tudsz tenni semmit
2.- ha ne adj Isten megbetegszel, a kevesebb órával bejelentett pénz után kapod a táppénzt
3.- ha elfogadod, magad is cinkosává válsz a csalásnak
"De számomra Bp-n vannak a lehetőségek a szakmámban. (diplomám van) "
ha nem a szakmádban dolgoznál, hanem talpalnál 12-15 órán keresztül, akkor mi értelme?
Lakhatás nem megoldott: albérlet piszok drága - minimum havi 100 ezret elvinne - kivéve, ha vad idegenekkel akarsz egy lakásban/szobában nyomorogni.
Bérlet havi 10 ezer ft - és így tovább...
"Lehet, hogy a próbaidő második napján már küldene el valamiféle indokkal."
Bizony lehet... de az is lehet, hogy a próbaidő végén küldene el, hogy ne kelljen többet fizetnie.
Én biztos hogy nem fogadnám el...
Pont azért csinálhat meg ilyet egy vállalkozó mert még így is van rá jelentkező... és azért vannak és léteznek ilyen munkahelyek...
600 ezer és 700 ezer? Mert akkor fogadd el.
Ha 6-700 ft/óra, akkor röhögd őket pofán. Ennél koldulással, utcazenével többet megkeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!