Szerintetek ennyiért elmenjek dolgozni?
Tavaly végeztem mint hegesztő. (szüleim nem erőltették a munkahelyet ha egy évet még lógok nem baj, azt mondták)
De most voltam egy cégnél (mert már untam magam) és hétfőn kell választ adnom.
200.000ft bruttó + 10.000ft Erzsébet + 7.000ft szép kártya.
3 hónap próbaidő után 10% béremelés aztán évenként 3-4% emelés.
Vagy rögtön menjek külföldre.
Igaz nincs gyakorlatom de a suliban kimagaslóan jól végeztem. A hegesztő oktató szerint 10 évente van egy ilyen ügyes/biztos kezű tanulója.
Dolgozz 3-4 évet itthon (gondolom fiatal vagy még), lesz gyakorlatod, utána irány külföld.
Gondolj bele, most kapsz majd kézbe 131000 Ft-ot plusz a béren kívülit. Azért ez nem rossz!
3 hónap múlva pedig 144000-et fogsz kapni. Én elvállalnám.
Simán vállald el. Ez referenciát, tapasztalatot jelent és a mai viszonylatokhoz képest nem rossz fizetés.
Ha pedig valóban egy kiváló szakember vagy, akkor 4-5 év múlva ennek sokszorosát fogod keresni, de ehhez kell a tapasztalat, a szakmai múlt.
Külföldön is kérik, hogy legyen tapasztalatod, szóval nem habostorta ott sem. Itt lehúzol néhány évet, majd elmész külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!