Olyan nagy szám, hogy egy kínai munkás egy gyárban napi 12 órát melózik havi 50. 000 Ft-nak megfelelő összegért? A BBC szerint az és szörnyű. Hát jöjjenek el hozzánk én is ennyiért dolgozom itt Magyarországon, Európában.
A BBC riportja (Origo is lehozta) hogy kínai városokban napi 12 órás meló van gyárakban kínaiaknak, a havi fizu 50.000 Ft átszámolva, nincs szabi nincs betegállomány, ha a munkás akár csak egy szót is szól a körülmények miatt, ki van rúgva és hát ez szörnyű és tessék megnézni és hova jut a világ stb stb és szegény kínaiak….
Hát b**sszák meg jöjjenek el hozzánk, ide Európába, ide Orbanisztánba (bocsánat akarom mondani Mo-ra). Keressenek meg pl. engem meg még kismillió hozzám hasonlót.
Egy gyárban dolgozom, napi 10-12 órát a havi fizu minimálbér papíron, a valóságban még annyi se mert a főnök még ebből is ellop, nincs szabi csak papíron, nincs betegállomány mert azonnal kirúgnak, nincs semmi, ha egy szót szólsz repülsz.
Még azt se lehet nekem mondani hogy „tetszett volna tanulni és akkor...” Tanultam, diplomás ember vagyok. Aztán mire megyek vele? Még WC-papírnak se jó a diploma, mert kemény.
Édesapáim, nem kell Kínába menni!
Elég csak ide Szarországba!
Közelebb is van a BBC stábjának mint Kínába utazgatni, kevesebbet kell költeni repjegyre.
Ez az Orbán féle munkaalapú társadalom kínai mintára. Nem titkolják, hogy Kína a példakép és ez az általános cél.
Miért nem írsz a BBC-nek? Talán nem is tudják, hogy itt ilyen állapotok vannak.
Gyere hozzánk dolgozni utána ugass.
Csomagolóüzem Bp egy nyomda mellett Fehérvári út.
Megtalálod.
Aztán ha ledolgoztál egy hónapot és megkapod a minimálbéres fizut, amiből még hiányzik 5-10.000 HUF és a főnök röhög a pofádba hogy elvette és ha nem tetszik elhúzol, majd utána beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!