16 éves vagyok, részben kínai származású. Könnyen lehet a teljesen kínaiaknál a ruhaboltjaikban, vagy a kifőzdéjükben hétvégi, illetve nyári munkát szerezni?
Beszélem a kínai nyelvet, igaz még csak fél éve tanulom. Büszke vagyok a népemre, de viszont keveset töltöttem köztük.
16 éves vagyok, de felvennének (akár robotolás árán is) maguk közé dolgozni - illegálisan is?
Nem írod, melyik kínait tanulod a sok közül.
.
Az pedig, hogy felvesznek-e, rajtuk kívül érdemben válaszolni nem tud más.
Természetesen a mandarint, a munkakörülményekről is hallottam ám. Én úgyis csak a családom elég jó keresetét akarom még kicsit tetőzni.
Tapasztalatokat azért várok!
Szerintem a kínaiak nem szoktak a diákmunka-központokba regisztrálni, sose találkoztam ilyennel.
Nem tudom hol laksz, de egy átlag magyar városban nincs olyan sok kínai illetőségű üzlet/étterem, célszerűbb ha szépen bemész az összesbe és megkérdezed van-e felvétel.
Sok ruhaboltban rendszeresen látom, hogy eladókat vesznek fel, mondjuk azt nem tudom, fiatalkorúakat is alkalmaznak-e.
Illegálisan robotolni kiskorút biztos nem vesznek fel, szoktak simliskedni a bejelentéssel, de Magyarországon azért rájuk is vonatkoznak törvények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!