Megéri ennyiért dolgozni?
625 Ft-os nettó órabér jónak számít egy nyári
diákmunkásnak? (Fizikai munkát kell végezne.)
Tudom.. Jó ,,korán˝ teszem fel a kérdést,de már most kezdek gondolkodni,hogy jövőre hogyan tovább.
Ha nem éri meg,akkor mennyiért keressek munkát?
Elég kevés. De ha nem vagy családfenntartó, csak egy kis plusz pénzt keresel, akkor ha nincs más, ez is bőven megteszi.
Már vidéken, ahol elég nagy a munkanélküliség, nincsenek magas fizetések, felnőtt emberek fizikai munkával 900-1.000 Ft-os órabért megkeresnek.
"Egy nyaralásra gyűjtök. 2-3 hónapot szeretnék eltölteni majd külföldön.(Kelet-Ázsia) Van még rá 4 évem,hogy összeszedjem a hozzá kellő mennyiségű pénzt."
Angol igyis-ugyis kelleni fog, akkor miert a bubanatert ne nyugat-EU-ba mennel nyari munkara, es megkeresned az arat 3 ho alatt, ha nem bulizod el.
Nem nagyon beszélek még egy nyelvet sem sajnos. Szlovákot tanultam 11 évig,teljesen feleslegesen,mert nem kötött le soha.Bár már fordítani szlovákról magyarra tudok. Németet tanultam 4 évig,ami menne,ha nem lett volna elpofázva minden tanóra. Az adott ország nyelvén nem beszélek. A köszönésnél és a bemutatkozásokon kívül más nem megy,de rajta vagyok az ügyön.
Angolul meg pont annyira tudok,hogy éhen halnék mindenhol. Jó.. azért annyira drasztikusan nem rossz az angolom. Ha eltévednék meg tudnám kérdezni,hogy mi hol van.. Szóval maradnék itt dolgozni. Mire kijutnék az adott országba nyaralni,addigra megtanulom a nyelvet kellő képpen. Ez amolyan pofavizit lenne. Ha továbbra is tetszik az ország akkor majd kiköltöznék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!