Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyárba 160 200 a norma 120...

A gyárba 160 200 a norma 120 ezerért, maradjak vagy hagyjam ott 2 nap után?

Figyelt kérdés

Én nekem 160 normát kellene teljesítsek.

Pár munkás miatt meg még feljebb viszik a normát.

3 Műszak van.

Mondtam ma szeretnék fel mondani, a hölgy kérdezte miért, én mondtam nehéz a gép kezelés meg a norma, meg mondtam neki csak kézi csomagolás érdekelne meg pántolás, azt mondta a hölgy több részlegen kell dolgozni, nem csak egy helyen, sajnos képkezelő munkák vannak inkább. Így monda holnap menyek be aláírni a papírokat 13:00-ra.

Sok gyárba voltam már, de semelyiket se bírtam sokáig.

Én nem tudok olyan gyorsan dolgozni mint egy robot.

Kettő hely volt idáig jó nekem, szőlőbirtokon szerettem dolgozni, csomagolni a palackokat a dobozba, szalagra felpakolni az üres palackokat, békázni, csak sajnos nem voltam be jelentve. Voltam építőiparban ott jó volt azért, nem kellet robot legyek, el b..sztam erre a gyári melóra.

Anyám azt szeretné hogy holnap hajnalba mennyek csak dolgozni, és mondjam meg nekik még is maradok.

Lenne egy jó munkám, csak sajnos még nem hívott a csávó, pedig azt mondta hív, de ez még múlt héten volt. takarítani kellene a gyárba, gépet kellene tolni felmosni meg kézzel is.

Takarítani szeretek.

Vagy visszamegyek az építőiparba.

Nem mindenkinek gyors a keze a gyári melóra.

Próbáltam már boltban Tescoban érdeklődni, de sajnos be kell állni kasszába annak is aki csak árufeltöltő.

2018. aug. 28. 18:14
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Meg gondoltam magam reggel, de már késő volt, reggelre már készen voltak a kilépő papírjaim. :(

Csomagolás ment, ezért akartam csak csomagoló lenni, de sajnos gépre is kelletem.

1-2 hét lett volna a betanulási idő, szerintem kevés, nekem legalábbis.

Nem nagyon szeretek gépel dolgozni, kicsit bonyolult.

A normát biztos nem tudtam volna teljesíteni 1-2 hét alatt.

Mondta a tanítom ha nem tudom teljesíteni a normát ki rúgnak.

Én kezeim sose tudtak úgy pörögni mint másé, ezért se szeretek még mütyüröket összeszerelni se.

Ezért rúgtak ki két és fél honnap után egy gyárban mert nem volt meg a db szám.

Onnantól nem nagyon tudtam a gyárakban pár napot, egy két nap, egy hét után tovább maradni, nem bírtam.

Első munkahelyemen jó kedvel boldogan mentem be dolgozni, nem volt db szám se norma, csináltam ahogy tudtam, Jó volt a szőlőbirtokon dolgozni. Meg voltak velem elégedve. Csak sajnos alkalmi munkára vettek fel.

Anyám azt akarja menyek el orvoshoz, százalékoltassam le magam, szerinte beteg vagyok. És azt is akarja holnap menyek el a munkaügyire (de a TB kártyámat nem fogják fizetni) csak a hivatal.

Régen beteg voltam kis koromban depressziós voltam, gyógyszert kellet szedjek.

Július 16-án volt egy balesetem véletlenül, siettem a építőiparban vágni a szikével a hungarocellt, és vértlenül meg csúszott vágás közben és bele az ujjamba (Új szikével), úgy ömlött a vér mint állat, át vitte a hártyát is, összekellet varrni.

És ha szikével el vágnám az ereimet meg halnék?

Van spórolt pénzem a temetésre.

Tö..m ki van az életemmel.

Parkgondozó és zöldségtermesztő szakmával nem sokra megyek.

Számítógépet szerelni, telepíteni szeretem csinálni, de sajnos nincs hozzá végzettségem.

Mit csináljak szerintetek?

Sokszor rosszul érzem magam, sokat vagyok ideges, néha kezem is remeg.

Ezt szüleim nem tudják.

Anyám tudja csak hogy ideges vagyok, de többet őse tud.

Szégyellem magam, még az orvos előtt is biztos szégyellném magam.

2018. aug. 29. 19:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Matekból se vagyok jó, fel vagyok mentve.
2018. aug. 29. 19:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Meg meg kérdezem a munkaügyit hogy van e biztonsági őr tanfolyam.
2018. aug. 29. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:
Menjel hegeszteni
2018. szept. 1. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!