Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyárba 160 200 a norma 120...

A gyárba 160 200 a norma 120 ezerért, maradjak vagy hagyjam ott 2 nap után?

Figyelt kérdés

Én nekem 160 normát kellene teljesítsek.

Pár munkás miatt meg még feljebb viszik a normát.

3 Műszak van.

Mondtam ma szeretnék fel mondani, a hölgy kérdezte miért, én mondtam nehéz a gép kezelés meg a norma, meg mondtam neki csak kézi csomagolás érdekelne meg pántolás, azt mondta a hölgy több részlegen kell dolgozni, nem csak egy helyen, sajnos képkezelő munkák vannak inkább. Így monda holnap menyek be aláírni a papírokat 13:00-ra.

Sok gyárba voltam már, de semelyiket se bírtam sokáig.

Én nem tudok olyan gyorsan dolgozni mint egy robot.

Kettő hely volt idáig jó nekem, szőlőbirtokon szerettem dolgozni, csomagolni a palackokat a dobozba, szalagra felpakolni az üres palackokat, békázni, csak sajnos nem voltam be jelentve. Voltam építőiparban ott jó volt azért, nem kellet robot legyek, el b..sztam erre a gyári melóra.

Anyám azt szeretné hogy holnap hajnalba mennyek csak dolgozni, és mondjam meg nekik még is maradok.

Lenne egy jó munkám, csak sajnos még nem hívott a csávó, pedig azt mondta hív, de ez még múlt héten volt. takarítani kellene a gyárba, gépet kellene tolni felmosni meg kézzel is.

Takarítani szeretek.

Vagy visszamegyek az építőiparba.

Nem mindenkinek gyors a keze a gyári melóra.

Próbáltam már boltban Tescoban érdeklődni, de sajnos be kell állni kasszába annak is aki csak árufeltöltő.

2018. aug. 28. 18:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%

Három műszak 120 ezerért?

Na most jöjjetek ide fidedszesek!

Ez a magyar valóság!

2018. aug. 28. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

Ha találsz jobban, akkor hagyd ott.

De addig is jobb, mint a semmi.

Gondolom, anyukád azért nem örül, mert már nem akar eltartani teljesen, mint egy kisgyereket.

2018. aug. 28. 19:31
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..

Ha nem kaptál kielégítő választ egy kérdésedre emeld ki, ne írd ki újra. Jelentve.

2018. aug. 28. 20:07
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Menj vissza az építőiparba, Kérdező. És próbálj valamilyen szakmát kitanulni.
2018. aug. 28. 20:11
 15/24 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy szerintem csak kínjába irkálja ki ezeket magából, nem azért mert bármire választ vár.
2018. aug. 28. 20:24
 16/24 anonim ***** válasza:
76%
gondjai vannak, #15- nem kell bántani. Van elég olyan kérdés, ami unalomból születik, ez nem az. A 3 műszak kikészíti az emberi szervezetet. Ki van merülve.
2018. aug. 28. 20:27
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

@20:27

Akkor se megy semmire ezekkel a válaszokkal. Amíg ő nem dönt arról hogy a kezébe veszi a saját életét, hiába próbálunk itt írni bármilyen praktikus válaszokat.

2018. aug. 28. 20:38
 18/24 anonim ***** válasza:
62%
igen, de egy kicsit segít, ha legalább elmondhatja... Neki kell dönteni, igaz.
2018. aug. 28. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

"350 ezret meg kapja kint németben"

Mármint 350 ezer forintnak megfelelő eurót?

Hát az mire elég ott? Azért nem érdemes kimenni..

2018. aug. 28. 23:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen annyit kap.
2018. aug. 29. 04:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!