A gyárba 160 200 a norma 120 ezerért, maradjak vagy hagyjam ott 2 nap után?
Én nekem 160 normát kellene teljesítsek.
Pár munkás miatt meg még feljebb viszik a normát.
3 Műszak van.
Mondtam ma szeretnék fel mondani, a hölgy kérdezte miért, én mondtam nehéz a gép kezelés meg a norma, meg mondtam neki csak kézi csomagolás érdekelne meg pántolás, azt mondta a hölgy több részlegen kell dolgozni, nem csak egy helyen, sajnos képkezelő munkák vannak inkább. Így monda holnap menyek be aláírni a papírokat 13:00-ra.
Sok gyárba voltam már, de semelyiket se bírtam sokáig.
Én nem tudok olyan gyorsan dolgozni mint egy robot.
Kettő hely volt idáig jó nekem, szőlőbirtokon szerettem dolgozni, csomagolni a palackokat a dobozba, szalagra felpakolni az üres palackokat, békázni, csak sajnos nem voltam be jelentve. Voltam építőiparban ott jó volt azért, nem kellet robot legyek, el b..sztam erre a gyári melóra.
Anyám azt szeretné hogy holnap hajnalba mennyek csak dolgozni, és mondjam meg nekik még is maradok.
Lenne egy jó munkám, csak sajnos még nem hívott a csávó, pedig azt mondta hív, de ez még múlt héten volt. takarítani kellene a gyárba, gépet kellene tolni felmosni meg kézzel is.
Takarítani szeretek.
Vagy visszamegyek az építőiparba.
Nem mindenkinek gyors a keze a gyári melóra.
Próbáltam már boltban Tescoban érdeklődni, de sajnos be kell állni kasszába annak is aki csak árufeltöltő.
Három műszak 120 ezerért?
Na most jöjjetek ide fidedszesek!
Ez a magyar valóság!
Ha találsz jobban, akkor hagyd ott.
De addig is jobb, mint a semmi.
Gondolom, anyukád azért nem örül, mert már nem akar eltartani teljesen, mint egy kisgyereket.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Ha nem kaptál kielégítő választ egy kérdésedre emeld ki, ne írd ki újra. Jelentve.
@20:27
Akkor se megy semmire ezekkel a válaszokkal. Amíg ő nem dönt arról hogy a kezébe veszi a saját életét, hiába próbálunk itt írni bármilyen praktikus válaszokat.
"350 ezret meg kapja kint németben"
Mármint 350 ezer forintnak megfelelő eurót?
Hát az mire elég ott? Azért nem érdemes kimenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!