Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A gyárba 160 200 a norma 120...

A gyárba 160 200 a norma 120 ezerért, maradjak vagy hagyjam ott 2 nap után?

Figyelt kérdés

Én nekem 160 normát kellene teljesítsek.

Pár munkás miatt meg még feljebb viszik a normát.

3 Műszak van.

Mondtam ma szeretnék fel mondani, a hölgy kérdezte miért, én mondtam nehéz a gép kezelés meg a norma, meg mondtam neki csak kézi csomagolás érdekelne meg pántolás, azt mondta a hölgy több részlegen kell dolgozni, nem csak egy helyen, sajnos képkezelő munkák vannak inkább. Így monda holnap menyek be aláírni a papírokat 13:00-ra.

Sok gyárba voltam már, de semelyiket se bírtam sokáig.

Én nem tudok olyan gyorsan dolgozni mint egy robot.

Kettő hely volt idáig jó nekem, szőlőbirtokon szerettem dolgozni, csomagolni a palackokat a dobozba, szalagra felpakolni az üres palackokat, békázni, csak sajnos nem voltam be jelentve. Voltam építőiparban ott jó volt azért, nem kellet robot legyek, el b..sztam erre a gyári melóra.

Anyám azt szeretné hogy holnap hajnalba mennyek csak dolgozni, és mondjam meg nekik még is maradok.

Lenne egy jó munkám, csak sajnos még nem hívott a csávó, pedig azt mondta hív, de ez még múlt héten volt. takarítani kellene a gyárba, gépet kellene tolni felmosni meg kézzel is.

Takarítani szeretek.

Vagy visszamegyek az építőiparba.

Nem mindenkinek gyors a keze a gyári melóra.

Próbáltam már boltban Tescoban érdeklődni, de sajnos be kell állni kasszába annak is aki csak árufeltöltő.

2018. aug. 28. 18:14
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:

Ha akarok túl órázhatok szombaton 4 órát már többet kapok, túl órázni nem sok kedvem van.

Monda a haverom mikkor még ott dolgozott, mi a munka.

Ez a feladat amit kell csinálni:

Van egy gép,aminek a hátuljára az anyagberakó felrakja az anyagot,összekötsz majd teszel egy csövet a gépbe amin van kétoldalú ragasztó csík. Arra Tekercseli a gép az anyagot.mikor megáll lelököd a csomagoló asztalra és új csövet teszel be. Becsomagolod az anyagot majd dobozba rakod.

Változó,ki mennyire érez rá. Meglehet csinálni,de nagyon kell pörögni.

5 doboz az alap amit meg kell.

Olyan nagy dobozba kell be rakni az anyagot mint egy raklap.

Haverom az egyik nap ment a másik nap nem, és így csinálta folyamatosan, 4 honnap múlva ki rúgták.

2018. aug. 28. 18:19
 2/24 anonim ***** válasza:
42%

120 ezerért?

Nem tudom Magyarország melyik részén laksz de én 120 ért biztos nem dolgoznék... ma az már nevetséges bér...

2018. aug. 28. 18:32
 3/24 A kérdező kommentje:

Igen.

De lehet túlórázni is reggel 6-tól este 18-óráig, vagy Szombaton is be lehet menni több pénzért.

Van egy ismerősöm régen 2 napot ledolgozott, le lépe, másik egyik nap ment másik nap nem, őt úgy rúgták ki.

Meg a betanítom azt mondja mindent meg lehet tanulni aki akar, és gyorsan kell pörögni. Én mondta neki fáj a kezem mert az egyik ujjamat Július 16-án műtötték összevarrták, de nem nagyon foglalkozott vele.

2018. aug. 28. 18:41
 4/24 A kérdező kommentje:
Tolna megye.
2018. aug. 28. 18:41
 5/24 A kérdező kommentje:

Szüleim mindig jönnek a nyugdíjjal meg hogy nincs munkaviszonyom. Viktor még szerintem a szüleimtől is eltiltsa a nyugdíjat, elvileg 72 éves korig kell dolgoznunk.

Haverom már itt hagyta Magyarországot, és sose dolgozna itthon többet. 350 ezret meg kapja kint németben, csak annyi a feladata postán, hogy csomagokat kell be rakni a kamionba.

Az anyja meg ruhákat csomagol.

2018. aug. 28. 18:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha minden gyári munkához béna vagy, lehet, Németországban sem futsz be nagy karriert, pláne nyelvtudás nélkül.

Inkább próbálkozz az építőiparban.

2018. aug. 28. 18:55
 7/24 A kérdező kommentje:

Anyámnak nem tetszett hogy ott akarom hagyni.

Mit csináljak?

Vagy ne áruljam el neki?

Csak hazudni nem nagyon tudok, lelkifurdalásom lesz.

A betanítóm azt mondta, ha nem tudom soha a normát hozni ki fognak majd rúgni.

2018. aug. 28. 18:56
 8/24 anonim ***** válasza:
42%
Mikor a biorobot válogatni akar:DDD
2018. aug. 28. 18:57
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Menj vissza az építőiparba. Ott sok helyen hiány van. A 3 műszak eleve embertelen, arra már nem kell túlóra. Beszéld meg anyukáddal, hogy jobb lesz, mert ez nagyon kikészít.
2018. aug. 28. 19:03
 10/24 A kérdező kommentje:

# 9 Mondtam neki, meg azt is 2 hét betanulási idő van, de a második héten már nem nagyon lesz ott velem a betanítom.

Kéz fájást nem mondtam neki.

És ő azt mondta, hogy néznének majd rám az építőiparban hogy vissza akarok menni (apám mellé)

Az első munkahelyemen szerettem dolgozni a szőlőbirtokon, csak nem voltam be jelentve, és a szüleim mondták hogy mondjak fel, és szereztek nekem gyári állást, ahol 2 és fél honnap után ki rúgtak a db szám miatt.

2018. aug. 28. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!