A gyárba 160 200 a norma 120 ezerért, maradjak vagy hagyjam ott 2 nap után?
Én nekem 160 normát kellene teljesítsek.
Pár munkás miatt meg még feljebb viszik a normát.
3 Műszak van.
Mondtam ma szeretnék fel mondani, a hölgy kérdezte miért, én mondtam nehéz a gép kezelés meg a norma, meg mondtam neki csak kézi csomagolás érdekelne meg pántolás, azt mondta a hölgy több részlegen kell dolgozni, nem csak egy helyen, sajnos képkezelő munkák vannak inkább. Így monda holnap menyek be aláírni a papírokat 13:00-ra.
Sok gyárba voltam már, de semelyiket se bírtam sokáig.
Én nem tudok olyan gyorsan dolgozni mint egy robot.
Kettő hely volt idáig jó nekem, szőlőbirtokon szerettem dolgozni, csomagolni a palackokat a dobozba, szalagra felpakolni az üres palackokat, békázni, csak sajnos nem voltam be jelentve. Voltam építőiparban ott jó volt azért, nem kellet robot legyek, el b..sztam erre a gyári melóra.
Anyám azt szeretné hogy holnap hajnalba mennyek csak dolgozni, és mondjam meg nekik még is maradok.
Lenne egy jó munkám, csak sajnos még nem hívott a csávó, pedig azt mondta hív, de ez még múlt héten volt. takarítani kellene a gyárba, gépet kellene tolni felmosni meg kézzel is.
Takarítani szeretek.
Vagy visszamegyek az építőiparba.
Nem mindenkinek gyors a keze a gyári melóra.
Próbáltam már boltban Tescoban érdeklődni, de sajnos be kell állni kasszába annak is aki csak árufeltöltő.
Ha akarok túl órázhatok szombaton 4 órát már többet kapok, túl órázni nem sok kedvem van.
Monda a haverom mikkor még ott dolgozott, mi a munka.
Ez a feladat amit kell csinálni:
Van egy gép,aminek a hátuljára az anyagberakó felrakja az anyagot,összekötsz majd teszel egy csövet a gépbe amin van kétoldalú ragasztó csík. Arra Tekercseli a gép az anyagot.mikor megáll lelököd a csomagoló asztalra és új csövet teszel be. Becsomagolod az anyagot majd dobozba rakod.
Változó,ki mennyire érez rá. Meglehet csinálni,de nagyon kell pörögni.
5 doboz az alap amit meg kell.
Olyan nagy dobozba kell be rakni az anyagot mint egy raklap.
Haverom az egyik nap ment a másik nap nem, és így csinálta folyamatosan, 4 honnap múlva ki rúgták.
120 ezerért?
Nem tudom Magyarország melyik részén laksz de én 120 ért biztos nem dolgoznék... ma az már nevetséges bér...
Igen.
De lehet túlórázni is reggel 6-tól este 18-óráig, vagy Szombaton is be lehet menni több pénzért.
Van egy ismerősöm régen 2 napot ledolgozott, le lépe, másik egyik nap ment másik nap nem, őt úgy rúgták ki.
Meg a betanítom azt mondja mindent meg lehet tanulni aki akar, és gyorsan kell pörögni. Én mondta neki fáj a kezem mert az egyik ujjamat Július 16-án műtötték összevarrták, de nem nagyon foglalkozott vele.
Szüleim mindig jönnek a nyugdíjjal meg hogy nincs munkaviszonyom. Viktor még szerintem a szüleimtől is eltiltsa a nyugdíjat, elvileg 72 éves korig kell dolgoznunk.
Haverom már itt hagyta Magyarországot, és sose dolgozna itthon többet. 350 ezret meg kapja kint németben, csak annyi a feladata postán, hogy csomagokat kell be rakni a kamionba.
Az anyja meg ruhákat csomagol.
Nézd, ha minden gyári munkához béna vagy, lehet, Németországban sem futsz be nagy karriert, pláne nyelvtudás nélkül.
Inkább próbálkozz az építőiparban.
Anyámnak nem tetszett hogy ott akarom hagyni.
Mit csináljak?
Vagy ne áruljam el neki?
Csak hazudni nem nagyon tudok, lelkifurdalásom lesz.
A betanítóm azt mondta, ha nem tudom soha a normát hozni ki fognak majd rúgni.
# 9 Mondtam neki, meg azt is 2 hét betanulási idő van, de a második héten már nem nagyon lesz ott velem a betanítom.
Kéz fájást nem mondtam neki.
És ő azt mondta, hogy néznének majd rám az építőiparban hogy vissza akarok menni (apám mellé)
Az első munkahelyemen szerettem dolgozni a szőlőbirtokon, csak nem voltam be jelentve, és a szüleim mondták hogy mondjak fel, és szereztek nekem gyári állást, ahol 2 és fél honnap után ki rúgtak a db szám miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!