Szerintetek megéri elmenni 8 órába vagy maradjak 4 órás?
Jelen pillanat 4 órában dolgozom a Tescóban mint árufeltöltő és ezért kapok havi 75e-t, ez mellett ápolásin vagyok és azért kapok 30-et (Ezért voltam eddig csak 4-órás) valamint van egy megbízásos állásom is ami napi kb 1 órát vesz igénybe 6x egy héten és azért kapok 45e-et így nekem jóformán napi 6 órás munkával (bejárással együtt) bejött kb 145-150e forint.
Viszont! Ha elmegyek 8,5 órába a Tescóba akkor kapok csak azért 150e nettót+túlóra etc, (mert eddig fix 4-órás voltam ezért túlóra nem volt.) És erre még rájön az eddigi 45e-ft-os bebízásos állásom is. amivel már 200e nettó körül leszek de így a napi munkaidőm kb 11 óra túlóra nélkül. Szóval +5 órát kell dolgozom +50e-ért...
TL.DR: +5 óra 50-ért megéri szerintetek? Vagy irreálisak az elvárásaim?
Én a helyedben és az esetedben maradnék inkább 4 órás.
Az egészséget semennyi pénz nem pótolja és az árufeltöltés nem éppen egy kíméletes meló !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!