Szereted a munkahelyed? Mi a pozíciód?
Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 14:19
1/8 anonim válasza:
Igen, szeretem. Felsővezető vagyok.
2/8 anonim válasza:
Felsővezeték vagyok, de gyakran leszakadok ezért nem szeretem a munkám.
3/8 anonim válasza:
Projektmenedzser vagyok, nagyon szeretem.
4/8 anonim válasza:
Szocmunkás vagyok.
A munkát szeretem,de a fizetés nem a legjobb.
( de úgy vagyok vele, inkább csinálom azt, amit szeretek ennyiért, mint legyek napi 8-10 órát olyan helyen, amit utálok )
6/8 anonim válasza:
Szeretem a munkám.
Angoltanár vagyok egy középiskolában, illetve óraadó egy egyetemen.
Rengeteg dolgot kapok ingyen, óriási fizetés mellé.
Megj.: Nem Magyarország
7/8 anonim válasza:
Építész vagyok, szeretem, mert változatos, kihívással teli és 100%-ban leköt. A munkakörnyezet is jó, saját iroda, néha kinézek egy-egy helyszínre, ha van kedvem beszélgetek a kollégákkal, ha nincs bezárkózok, zene és rajolás, modellezés. Számomra tökéletes.
8/8 anonim válasza:
Szakács vagyok, magát a munkát nagyon szeretem, a munkakornyezetet is, a feletteseimmel is jól kijövök, a fizetésemmel és megbecsülésemmel elégedett vagyok, viszont egyre nehezebben viselem, hogy nincs elegendő szabadidőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!