Alapdolgok miért számítanak egy álláshirdetésben külön kiemelendőnek? Fizetés bejelentés bérlet?
Álláshirdetés. Büszkén írja a cég, jöjjön hozzánk dolgozni mert nálunk
- bejelentett munka (miért az nem alap??)
- pontos határidős fizetés (miért az nem alap??)
- fizetett túlóra (miért van nem fizetett is? és ki az a hülye aki úgy túlórázik)
- fizetett szabadság (miért az nem alap??)
- 86%-os bérlettámogatás (miért az nem jogszabályi kötelezettség)
- munkaruha és vlédőfelszerelés (még jó hogy adják.... mikor az ő dolguk)
Vagy én vagyok naiv hogy kiakadok ezeken?
18
Ennyi! Nekunk kell megmutatni, hogy a torveny, az torveny. Az ilyen megalkuvok meg "jajmagyarorszagdesz..r" emberek miatt mutyiznak. Igenis allj ki magadert. Volt cegem mutyira jelentett be, mikozben az eves bevetele negyed milliard volt. Aztan sajnaltatja magat a vallalkozo, hogy be kell jelenteni.
Nekem is volt mar, hogy de jo a cegnek, meg most nyitjak a sokadik boltot, aztan meg mutyizva jelentene be. A telefont sem vettem fel neki, pedig alkalmazott volna.
Es meg te vagy a hulye, ha te torvenyesen jarsz el, meg normalis elvarasaid vannak. Nagy magyar rajongok mit szoltok hozza, hogy a magyar atveri honfitarsat hmm? Nem az orszagot kell hibaztatni, hanem azt, aki mutyizik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!