Alapdolgok miért számítanak egy álláshirdetésben külön kiemelendőnek? Fizetés bejelentés bérlet?
Álláshirdetés. Büszkén írja a cég, jöjjön hozzánk dolgozni mert nálunk
- bejelentett munka (miért az nem alap??)
- pontos határidős fizetés (miért az nem alap??)
- fizetett túlóra (miért van nem fizetett is? és ki az a hülye aki úgy túlórázik)
- fizetett szabadság (miért az nem alap??)
- 86%-os bérlettámogatás (miért az nem jogszabályi kötelezettség)
- munkaruha és vlédőfelszerelés (még jó hogy adják.... mikor az ő dolguk)
Vagy én vagyok naiv hogy kiakadok ezeken?
@14:21
Szerintem nem azért estek neked, hanem azért mert a kérdésednek semmi praktikus értelme nem volt azon kívül hogy kihisztizd magad.
Aki szerint a bejelentett munka az kiváltság, és nem alap dolog, az meg is érdemli, hogy feketén dolgozzon és kihasználják.
Nálam is ezerszer volt, hogy jaaajdejo a cégnek, pörög a pénz, meg huuu micsoda lehetőségeink vannak. Aztán bejelentésnél meg a munkaerőn mutyizik (vagy ezért megy jól, vagy kamuzik)
Azért írnak bele mindent, mert akkor karcsú lenne a mit kínálunk rész. A gyümölcs kedd, meg kifogyhatatlan kávé résznél szoktam azt mondani, hogy sok sikert emberek.
Hát igen azt mégse írhatják bele hogy mit kínálunk 3 műszakos dögnehéz dögunalmas droidmelót szaros pénzért 0 perspektívával.
noha igaz lenne...
Hát nem csillagom, nem alap.
Én eddig bárhol dolgoztam, munkaruhát sehol még nem kaptam.
A saját gatyámba, cipőmbe,dolgoztam, legyen szó gyárról, boltról, konyháról.
Egyszer egy tesco nagyvonalúan adott 1 agyonra használt pólót, mit csináljak a pólóval ? amikor az ember egész nap jön megy, a lábad a cipőd a gatyád kopik, ami a legdrágább, szr 500 ftos pólót én is veszek magamnak.
Szabadság ? most nemrég voltam valahol próbaidő alatt nincs szabadság, nonszensz, próbaidő alatt is megillet minden embert 3-4 nap, hát itt nem xd de cafeteria sem, meg munkaruha sem.
". Kivancsi leszek h mikor jon el az a nap amikor ezeket a cegeket felszamoljak s az emberek felallnak s kiallnak magukert"
Azt se te se én, de még az unokáink unokái se fogják megélni! Az a nap itt Magyarországon soha nem jön el...
"Gyumolcsnap korlatlan kave udito babzsak blablabla a"
Hahhaha! És mit szólsz akkor az olyan helyekhez ahol még ezek sincsenek. Ahol van a minbér az a nettó 90 (ha egyáltalán be vagy jelentve ugye) és ennyi. Még egy szerelt kenyeret se kapsz pluszba...
babzsákfotel gyümölcsnap? Helyette a lónak egy nem páros testrésze az a tiéd-na mit szólsz akkor ilyen heylekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!