Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még olyan akinek a bére...

Van még olyan akinek a bére az elmúlt időben nem nőtt hanem csökkent?

Figyelt kérdés

Manapság mást se hallani csak munkaerőhiány nincs ember és a bérek így emelkednek úgy emelkednek, már 300 a bruttó átlag már 330 a brittó átlag....

és akkor itt vagyok én.

Tavaly márciusi bérem 160 nettó.

Tavaly júniusi 130 nettó.

Idén májusi 120 nettó.

Idén júliusi 110 nettó.

És mindez úgy hogy nem váltottam munkahelyet nem váltottam munkakört nem váltottam munkaidőt.

Ugyanott ugyanazt ugyanabban az időben végzem, csak a munkáltatónak anyagi gondjai vannak és nem fizet teljes bért senkinek egy éve. Kinek ennyivel kinek annyival nyírta meg a bérét.

meg is mondta ez van akinek nem tetszik ott az ajtó elmegy máshova ahol többet adnak. Ő ennyit ad és kész.

(el is mentek páran a cégtől de a többség maradt és maradni is fog még így is)

Van még más ilyen szituban? Bércsökkentés manapság?

2018. aug. 13. 09:37
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Beadod a felmondásod és elmész egy normális helyre dolgozni. De ha erre magadtól nem jöttél rá, akkor szerintem feleslegesen firkálok itt...
2018. aug. 13. 15:01
 12/37 anonim ***** válasza:

Attól, hogy utalnak, még kellene lennie bérpapírnak.

De ezek szerint ez neked marhára megfelel így, ha több mint 10 éve ott vagy.

Akkor most mit ugrálsz???

Ha meg nem tettszik, akkor mondj fel, és keress normális munkáltatót.

Ha meg tettszik így, akkor meg ne pattogj!

2018. aug. 13. 15:06
 13/37 anonim ***** válasza:

"Ő a főnök azt mondta eddig 10 ft-ot kerestél holnaptól csak 8-at. Azért mert csak.

Aláírod nem írod nem érdekes. Akkor se ad petákkal se többet.

Ezen mit nem lehet érteni?"

tettszik, nem tettszik, 1 perccel nem dolgozok ott tovább. Ennyi. Ezen mit kell ennyit rugózni???

Nem felsőbbrendű lény. Csak egy munkáltató. Szab egy feltételt, amit te vagy elfogadsz, vagy nem. A mellékelt ábra szerint elfogadtad.

Akkor nem értem a háborgásodat.

2018. aug. 13. 15:08
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez most megint a napi munkaügyis kamu?
2018. aug. 13. 16:20
 15/37 A kérdező kommentje:

"Ez most megint a napi munkaügyis kamu?"

Igen, ez az. Az utolsó szóig kitaláció még véletlenül se történhetz meg ebben a csodás balkáni szarhalomban amit Magyarországnak neveznek hogy egy munkáltató csal az alkalmazottai kárára azért hogy az ő zsebében több maradjon.

Ugye ezt elképzelni sem lehet? Hogy egy munkáltató nem tisztességes hogy lop csal hazudik és ott lopja meg a melósát ahol csk tudja hogy a neki ki nem fizetett pénzek is az ő zsebét gyarapítsák?

Ugye ilyet még nem látott a világ uyge nem?

2018. aug. 13. 17:14
 16/37 A kérdező kommentje:

"Szab egy feltételt, amit te vagy elfogadsz, vagy nem"

Így van!!! És azt a feltételt amit szabott írásba is foglaltuk úgy hívják hoyg MUNKASZERZŐDÉS!!

És azt mindkét fél aláírta!!

Majd jön az egyik fél és azt mo9ndja : nem érdekes mit írtam alá. Akkor se fizetek annyit. Azér tnem mert én úgy döntöttem. Szerződés munkajog elemi etika? Kit érdekel? Nem fizetek te meg csináűéasz amit akarsz...

Könyörgöm akkor milyen feltételről meg annak betartásáról beszélsz?

2018. aug. 13. 17:18
 17/37 A kérdező kommentje:

"Szab egy feltételt, amit te vagy elfogadsz, vagy nem"

Így van!!! És azt a feltételt amit szabott írásba is foglaltuk úgy hívják hoyg MUNKASZERZŐDÉS!!

És azt mindkét fél aláírta!!

Majd jön az egyik fél és azt mondja : nem érdekes mit írtam alá. Akkor se fizetek annyit. Azér tnem mert én úgy döntöttem. Szerződés munkajog elemi etika? Kit érdekel? Nem fizetek te meg csináűéasz amit akarsz...

Könyörgöm akkor milyen feltételről meg annak betartásáról beszélsz?

2018. aug. 13. 17:18
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Add már be a felmondásod te szerencsétlen nyomorult, ne itt hisztizz...
2018. aug. 13. 17:20
 19/37 A kérdező kommentje:
És hova menjek a közmunkába? A híd alá ? Vagy hova? Na ezért nem adom be. Ezért kuss a nevem. Mert hova mennék.
2018. aug. 13. 17:21
 20/37 anonim ***** válasza:
100%
Megint ez az idegbajos:DD
2018. aug. 13. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!