Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van még olyan akinek a bére...

Van még olyan akinek a bére az elmúlt időben nem nőtt hanem csökkent?

Figyelt kérdés

Manapság mást se hallani csak munkaerőhiány nincs ember és a bérek így emelkednek úgy emelkednek, már 300 a bruttó átlag már 330 a brittó átlag....

és akkor itt vagyok én.

Tavaly márciusi bérem 160 nettó.

Tavaly júniusi 130 nettó.

Idén májusi 120 nettó.

Idén júliusi 110 nettó.

És mindez úgy hogy nem váltottam munkahelyet nem váltottam munkakört nem váltottam munkaidőt.

Ugyanott ugyanazt ugyanabban az időben végzem, csak a munkáltatónak anyagi gondjai vannak és nem fizet teljes bért senkinek egy éve. Kinek ennyivel kinek annyival nyírta meg a bérét.

meg is mondta ez van akinek nem tetszik ott az ajtó elmegy máshova ahol többet adnak. Ő ennyit ad és kész.

(el is mentek páran a cégtől de a többség maradt és maradni is fog még így is)

Van még más ilyen szituban? Bércsökkentés manapság?

2018. aug. 13. 09:37
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

:D

Tegyük fel, komolyan válaszol valaki erre a trollkodásra.

És azt mondja, hogy igen, csökkent a fiztése.

Akkor mi van? Te is tudod, hogy az lesz a válasz hogy válts munkahelyet. Erre szokás szerint be fogod írni, hogy ez nem válasz a kérdésre.

Tényleg érdekelne hogy mit vársz ezektől a kérdésektől.

2018. aug. 13. 09:43
 2/37 anonim ***** válasza:
És most mi ezzel mit kezdjünk? Igen, vannak olyan emberek akiknek csökkent a bérük! Nem csak te vagy vele így. Ha nem tetszik a jelenlegi helyzeted próbálj meg munkahelyet váltani. Ha szereted a mostani helyedet, nem tudsz vagy nem akarsz váltani akkor meg maradj és viseld el. Ennyit lehet erre mondani.
2018. aug. 13. 09:51
 3/37 anonim ***** válasza:
Most neked csökkent a béred, vagy nem fizetik ki a neked járó teljes bért? Mert azért nem mindegy!
2018. aug. 13. 10:04
 4/37 anonim ***** válasza:
Nem volt még ilyen, de ha egy forinttal is kevesebbet akarnának adni, abban a pillanatban hagynám ott őket.
2018. aug. 13. 10:23
 5/37 anonim ***** válasza:

Mondjuk válts,meg a magyar KKV-kat kerüld el,ez a titok.

Másik dolog multihoz kell menni.

2018. aug. 13. 11:16
 6/37 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy csökkenjen a béred, alá kell írnod egy munkaszerződés módosítást.

SZóval ha te beleegyeztél, akkor mi is a kérdés???

Vagy nem csökkent a béred, csak a kifizetés nem teljes????

És persze, hogy csökkentenek, ott ahol lehet. Nálatok nyilván lehet, mert így is maradtatok, működik a cég. Akkor minek fizessen többet, ha ennyiért is elvégzitek a munkát???

2018. aug. 13. 11:39
 7/37 anonim ***** válasza:
Trolloknak ne is fizessenek többet csak kevesebbet.
2018. aug. 13. 11:59
 8/37 A kérdező kommentje:

"SZóval ha te beleegyeztél, akkor mi is a kérdés???"ű

Az a kérdés hogy mi abban a nem érthető hogy a munkáltató NEM KÉRI A beleegyezésünket a bércsökkentéshez? Ezen mit lehet nem érteni? Van egy élő futó határozatlan szerződés mely 1 ÉVE nem teljesül... egyszerűen nem fizet kmi az abban foglalt fix alapbért. Ezen mit nem lehet érteni könyörögöm áruld már el?

Mit nem lehet érteni azon, hogy a főnököd odajön hozzád és közli eddig ennyit kerestél holnaptól csak annyit?

És nem kérdezi mit szólsz hozzá beleegyezel-e, van egy meglevő szerződés mely ezt nem teszi lehetővé-és kit érdekel?? Senkit.

Ő a főnök azt mondta eddig 10 ft-ot kerestél holnaptól csak 8-at. Azért mert csak.

Aláírod nem írod nem érdekes. Akkor se ad petákkal se többet.

Ezen mit nem lehet érteni?

2018. aug. 13. 13:01
 9/37 anonim ***** válasza:
Munkaügyi bíróság. Ne írd alá azt a bérpapírt amin nem a tényleges fizud van. Gondolom "borítékos" fizetés megy, mert annyira nem hülyék hogy kevesebb pénzt utalnak el mint amennyit a bér papíron alá íratnak. Vagy ha nem akarod a huzavonát akkor fogod magad és elmész máshova dolgozni. Ebbe mi olyan rohadt nagy tudomány?
2018. aug. 13. 13:58
 10/37 A kérdező kommentje:

" Ebbe mi olyan rohadt nagy tudomány?

"

Ebben az a rohadt nagy "tudomány" hogy mint ahogy 100x leírtam már de most akkor 101x is, hogy itt NINCS bérpapír.

Nincs. Azt hinné az ember egy ilyen faék egyszerű dolgot fel lehet fogni de úgy tűnik nem.

Itt NINCS bérpapír nem adnak senkinek.

2005 óta vagyok itt utoljára 2007ben vagyis 11 ÉVE kaptam bérpapírt....

és ha hiszed ha nem UTALVA fizetnek. Nem boríték, és mivel utalva fizetnek nem is kell aláírni semmit.

Na ezt rakd össze. Na? Akkor mi a helyzet anagy tudományal?

2018. aug. 13. 14:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!