Mennyi érte a reális fizetség?
Nem, nem reális a 2-3000 - hiszen magad is írtad, hogy 5 ezerért sem vállalnád.
Mi egyszer, ketten a fiammal elvállaltunk kb. ilyen mennyiséget 5 ezerért, de már menet közben megállapítottuk, hogy ez nem sok érte: úgyhogy a reális az 5 és 10 ezer ft körül van.
Van lift vagy nincs?
Ha nincs lift akkor egy kör kb. 6 perc, ami 2 óra munkát jelent durván, de pihenéssel és fáradással lesz az 3 óra is.
Kérsz 3 diákot 920Ft/óra és egy óra alatt végeznének, azért írtam feltételesben, mert nem jön el mind, de ha 1 eljött, akkor 3 óra alatt megvan.
Hajlamosak nem megjelenni a munkán, ezért én a helyedben biztosra mennék és kérnék 4-et, max. 4-nek fizetsz 1 órát 4*920Ft, de olyan velünk még sosem volt, hogy mind megjelent volna :)
Laborköltöztetésnél 10-et kértünk 4 jött, irodaköltözésnél 7-et jött 3, lakásköltöztetésnél 8-at és 2 jött, iratmegsemmisítéshez 2-öt és kereken 0 érkezett!
Megbízhatatlan, hogy hányan jönnek érdemes többet kérned.
Ennyire nyámnyilák az emberek/dolgozók a mai világban?
Tény fárasztó súllyal lépcsőzni de akkor is....Egyedül bő 1 órát rászánva megcsinálnám. Csináltam már ilyet...
Amúgy kb 20 kiló egy csomag, ha valaki akar magán segíteni akkor hátitáskába viszi fel persze ha belefér va vödrökben és akkor 2 csomagot is vihet.
Gondolom nincs lift ezért kérdi mert így tényleg nagyobb munka.
Én itt felénk örömmel megcsinálnám egy ötösért.
Mondjuk erről jut eszembe. Helyileg merre van a kérdező? Mert vidéki városban olcsóbban megúszhatja mint Pesten.
"hiszen magad is írtad, hogy 5 ezerért sem vállalnád."
Ez nem szempont. Mivel viszonylag normálisan keresek szellemi munkával így nekem kicsit magasabb amiért vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!