Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi érte a reális fizetség?

Mennyi érte a reális fizetség?

Figyelt kérdés
Építkezésen 21 doboz burkolatot szeretnék felvitetni a 3. emeletre, ami 400kg. Mennyi pénzt adjak a munkásnak? Köszi!
2018. aug. 3. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Ez kb 4 100 kilós nő, 40 ezer.
2018. aug. 3. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
egy tizes
2018. aug. 3. 20:38
 3/11 anonim válasza:
22%

Öt-hat rugó.

Kb. 2 órás meló.

2018. aug. 3. 22:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Reális az kb 2-3000 Ft. Aztan nyilván annyit fizetsz amennyiért találsz embert. Én 5000-ert se vállalnám.
2018. aug. 4. 03:51
 5/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem, nem reális a 2-3000 - hiszen magad is írtad, hogy 5 ezerért sem vállalnád.

Mi egyszer, ketten a fiammal elvállaltunk kb. ilyen mennyiséget 5 ezerért, de már menet közben megállapítottuk, hogy ez nem sok érte: úgyhogy a reális az 5 és 10 ezer ft körül van.

2018. aug. 4. 08:08
 6/11 anonim ***** válasza:

Van lift vagy nincs?

Ha nincs lift akkor egy kör kb. 6 perc, ami 2 óra munkát jelent durván, de pihenéssel és fáradással lesz az 3 óra is.

Kérsz 3 diákot 920Ft/óra és egy óra alatt végeznének, azért írtam feltételesben, mert nem jön el mind, de ha 1 eljött, akkor 3 óra alatt megvan.

Hajlamosak nem megjelenni a munkán, ezért én a helyedben biztosra mennék és kérnék 4-et, max. 4-nek fizetsz 1 órát 4*920Ft, de olyan velünk még sosem volt, hogy mind megjelent volna :)

Laborköltöztetésnél 10-et kértünk 4 jött, irodaköltözésnél 7-et jött 3, lakásköltöztetésnél 8-at és 2 jött, iratmegsemmisítéshez 2-öt és kereken 0 érkezett!

Megbízhatatlan, hogy hányan jönnek érdemes többet kérned.

2018. aug. 4. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
60%

Ennyire nyámnyilák az emberek/dolgozók a mai világban?

Tény fárasztó súllyal lépcsőzni de akkor is....Egyedül bő 1 órát rászánva megcsinálnám. Csináltam már ilyet...

Amúgy kb 20 kiló egy csomag, ha valaki akar magán segíteni akkor hátitáskába viszi fel persze ha belefér va vödrökben és akkor 2 csomagot is vihet.

Gondolom nincs lift ezért kérdi mert így tényleg nagyobb munka.

Én itt felénk örömmel megcsinálnám egy ötösért.

Mondjuk erről jut eszembe. Helyileg merre van a kérdező? Mert vidéki városban olcsóbban megúszhatja mint Pesten.

2018. aug. 4. 10:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Fel veszel egy projekt mangert az kiirja a projektet, megversenyezteted, a nyertes el egzi a munkát, és kész Magyarországi vagyunk. Szerintem ilyen 3-4 milla között lesz kB az ára ha állami cégnél van, kB 2000 ha magán embernél
2018. aug. 4. 23:34
 9/11 A kérdező kommentje:
Megyei jogú város, nyugaton. Megcsinàlnám saját magam is, de nő vagyok, nincs párom. :( A dekor csempéimet felhordtam, 70kg volt összesen, de azok egyesével voltak csomagolva, annyit fogtam meg, amennyi jól esett...köszi szépen a válaszokat!
2018. aug. 5. 13:49
 10/11 anonim ***** válasza:

"hiszen magad is írtad, hogy 5 ezerért sem vállalnád."

Ez nem szempont. Mivel viszonylag normálisan keresek szellemi munkával így nekem kicsit magasabb amiért vállalnám.

2018. aug. 5. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!