Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Reális lenne ennyi pénzért...

Reális lenne ennyi pénzért elvállalni?

Figyelt kérdés
Egy egészségügyi piackutató cégcsoport irodájában dolgozom diákmunkásként, orvosok felkeresése telefonon, és adatbázisokban való keresés a feladatom. Diákként 935 Ft/óra keresek. A HR-es felvetette az ötletet, hogy ha gondolom akkor át tudnának venni, és ezzel egyúttal megkérdezte, hogy mennyi nettót szeretnék keresni, én 150 e Ft-ot mondtam (nem mertem többet mondani). Pár órával később már meg is lett az elbírálásom, és 150 nettó KP-val plusz BKK bérlet támogatással felvennének. Szerintetek 8-órában reális ez az összeg? A feladataim nagyjából ugyanazok lennének mint diákként, talán egy-két dologgal több. Ja, és heti 5-nap munkáról van szó szabad hétvégékkel. 22-éves vagyok, eddig diákmunkáim voltak, 2-hétnyi bejelentett állást leszámítva.

2018. júl. 27. 18:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Minden munka annyit ér, amennyit fizetnek érte. Ha te ennyire lőtted be magad, szerintem még örült is a cég. Ha 200 nettót nem is, de 180at simán kérhettél volna.
2018. júl. 27. 18:47
 2/2 anonim ***** válasza:

A HRes nem alkudozott szóval valószínűleg kevesebbet kértél mint, amit megadtak volna szóval kevés.

Általában van egy Xtől Yig terjedő spektrum, amiben mozoghatnak. Az az Xnél kevesebbet nem adhatnak és Ynál többet sem, de érdekében van minél közelebb menni az Xhez, szóval ha egy kicsit is közelítesz a felső határhoz rögtön el kezd alkudozni és megpróbálja valamivel lejebb vinni az összeget. Lehet bedog 1-2 juttatást (pl.: ingyen étel a munkahelyen stb...), hogy közelebb tudja vinni az alsó határhoz.

Szóval ha ilyen egyszerűen elbírálták bármi féle fennakadás nélkül valószínűleg túl keveset kértél vagy legalábbis tudtál volna feljebb menni.

2018. júl. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!