Tedd össze a kezed, hogy ezt is felajánlották neked friss diplomásként és ha kevesled, akkor menj el minimálbérért rabszolgának, utána sokkal jobban meg fogod becsülni!
2018. jún. 29. 10:35
3/19 anonim válasza:
Igen, repülnék. 0 tapasztalattal, friss diplomásként könnyes szemmel mondanék köszönetet azért mert munkát kapok a szakmámban, nem is vállalhatatlan fizetésért.
2018. jún. 29. 11:12
4/19 anonim válasza:
Attól függ milyen diploma, illetve milyen pozíció. Egy közgazdásznak megfelelő, egy szoftverfejlesztőnek viszont nagyon kevés például.
2018. jún. 29. 11:15
5/19 anonim válasza:
A friss diplomás programokat rendszerint nem szoftverfejlesztőknek tartják, tegyük hozzá.
Vállald el egyébként. Rengeteget lehet ilyenkor tanulni.
Általában rotálnak az üzleti osztályok között, komplex betekintést kapsz a folyamatokba.
2018. jún. 29. 11:22
6/19 anonim válasza:
Mi anno 2013-ban pont ennyiért kezdtünk frissdiplomás programban.
Szvsz frissdiplomásként ez még ma is fair.
2018. jún. 29. 11:23
7/19 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok frissdiplomás és két év tapasztalatom is van már. Viszont csak innen hívtak vissza. Egyébként mérnök vagyok és közgáz mesteren tanulok.
2018. jún. 29. 11:27
8/19 anonim válasza:
"Viszont csak innen hívtak vissza"
Magyarul egyedül ők állnak veled szóba, és akkor még kevesled? :D Nem tűnsz valami életképesnek
2018. jún. 29. 11:32
9/19 anonim válasza:
Milyen mérnök? Nem mindegy.
2018. jún. 29. 12:02
10/19 anonim válasza:
1: kevesled - keress tovább
2: kell a meló - dolgozol, és keresel tovább, ha kapsz jobb ajánlatot 3 hónapon belül szó nélkül leléphetsz, utána 1 hónap felmondási idő után.
Nem csak a munkáltató szabhatja meg a pénzt, ami keresel. Ha kapsz jobb ajánlatot, te is tovább állhatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!